Wpis z mikrobloga

IOS vs Android - odwieczne zagwozdki.
iPhone 11 lub Samsung Galaxy S20.
Proszę o pomoc: za i przeciw w obydwu przypadkach; od długiego czasu myślę o jabłku. Zależy mi na dobrym aparacie, stabilnym oprogramowaniu (niezawieszającym się, wspieranym systemie, no właśnie...?). Kiedyś miałam iPhone 4, byłam zadowolona.. ()
Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc, buziaczki. :-)
#apple #ios #android #samsung #elektronika #telefony
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jaroslaw_Keller: nie traktuj mnie jak idiotę, dobrze wiem że można to zrobić pokrętą drogą. Zapomniałeś dodać, że nie wystaczy tylko wrzucić przez itunes. Trzeba jeszcze zmienić jego długość, a później rozszerzenie. Wrzucenie dzwonka trwa 10 minut zamiast 30 sekund, ignorancie.
  • Odpowiedz
@Jaroslaw_Keller: nie zesraj się bo mam aktualnie xs i wyraziłem swoje zdanie. Chociaż widząc wpisy takich chorych na punkcie marki jak twoje mam wrazenie ze nie mozna miec krytycznego zdania. Idz się leczyć głupku.
  • Odpowiedz
@Vanilla_: Zdecydowanie iPhone. Tegoroczne flagowce Samsunga są totalnie nieudane. Poczytaj o problemach serii 20. Grzeją się jak powalone, słabo trzymają na baterii i jeszcze milion innych rzeczy. Niestety Samsung s-------a swoje telefony wypuszczając je w Europie na swoich autorskich procesorach.
  • Odpowiedz
@Vanilla_: Porównywanie ilości RAMu między Androidem, a IOS jest bezsensem :). Podsyłam porównanie Oneplusa Nord (12GB RAMu) z SE 2020 (3GB RAMu). Nord przytrzymał trochę więcej aplikacji w RAMie niż SE przy 4! krotnie większej ilości RAMu. Z iPhone’ami zasada jest taka - zależnie od budżetu kupujesz najdroższego i najnowszego na jaki Cię stać. Specyfikacją się nie przejmujesz bo wszystko będzie kosmicznie śmigać :).
MZ23 - @Vanilla_: Porównywanie ilości RAMu między Androidem, a IOS jest bezsensem :)....
  • Odpowiedz