Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 31
@all_my_friends_are_dead: ja kiedys pisalem ma randomowe numery sms o tresci: "jestem w ciazy"

@SmileJotPeGie: ja tak napisałem po wigilijnej wieczerzy. Oddzwoniła babka która przeczytała smsa na telefonie swojego męża. Jak zobaczyłem że ktoś dzwoni to w panice oddałem telefon mojej mamie. Wyszła z tego perfekcyjnie, bo powiedziała że masz jest w delegacji i że się starają długo o dziecko i to prezent na święta. Babka aż gratulowała. A
  • Odpowiedz
@all_my_friends_are_dead: do znajomowego kiedys zadzwonił przez pomylke jakis koles i oboje mysleli, ze sa kuzynami (imiona sie zgadzaly). Tak sobie normalnie gadali przez dobra godzine, o rodzinie, o zyciu, itp i dopiero jakos przez przypadek wyszlo ze to jest pomylka - juz tam na wodke chwile wczesmniej sie zaczeli umawiac xD
  • Odpowiedz
  • 2
Ja kiedyś miałem tak że co rok, dostawałem sms z życzeniami na święta albo inne smsy od Anety I Piotra . Ich imiona jak ich dzieci się zgadzały z imionami moich znajomych ale "zaświeciła mi się lampa" kiedy napisali sms że ich córka ma już dwa latka a wiedziałem że powinna być już starsza ( _)
  • Odpowiedz