Wpis z mikrobloga

• 31
@Umeraczyk wy serio nie wierzycie, że kobiecie może zależeć na innej osobie, że może zostać zraniona, że może potrzebować czasu żeby być gotową na kolejną relację? XD Nie, pewnie, najlepiej szukać pocieszenia gdzie indziej, a jak były się odezwie to olać nowego i polecieć jak na skrzydłach, albo przenosić problemy ze starego związku na nowy. No ludzie.
  • Odpowiedz
@aaa_daa ależ oczywiście że wierzę że jej przeszło, na 100% chyba że to była jakaś p------a miłość to przypadł, ja się poprostu wpisuje w wykop.pl śmiejąc się z sytuacji żeby zdobyć plusy xD
  • Odpowiedz
nikt nie musi sie do tego otrzasac (ew. moze jakies dzieciaki 14 letnie)

@pi73r: Ojej, ale Ty masz silną psychikę. Gdzie tu była mowa, że to zdrada? Zresztą obojętnie, jak kończy się związek - czasem człowiek cierpi, bo został odrzucony, czasem zwyczajnie ma dosyć związków na jakiś czas. Zdradzę Ci tajemnicę: ludzie są różni i różnie reagują.
  • Odpowiedz
@enforcer: Ty akurat głupie pytania zadajesz tutaj. Jakby mi tak kobieta napisała to już skreślona by była.
A po zdaniu kiedy się otrząśniesz nie byłoby z mojej strony już odpowiedzi nawet.
  • Odpowiedz