Kolejne podsumowanie paru badań nawiązujących do "neutralnego" ustawienia kręgosłupa w kontekście treningu siłowego. Proponuję potraktować to jako ciekawostkę :)
@spaghetti_galopuje-2: Jak samo badanie mówi ci że jest c------j jakości. A argument z kulami u strongmanów nie trafiony, oni podnoszą w nim często mniej niż 50%CM w mc, ja też dam radę podnieść 150kg z garbem i prawdopodobnie nic mi się nie stanie bo mam zbyt silne mięśnie otaczające kręgosłup.
@Darksed: jeżeli dalej jesteś zainteresowany tematem, to warto odpalić to: https://youtu.be/V43mSQEjZY8?t=1902 tu wypowiedź Austina fajnie podsumowująca odcinek(chociaż polecam całość do odsłuchania) - o ile się jeszcze nie miałeś z tym okazji zapoznać :D
Chociaż być może przez ten okres dwóch lat od tego odcinka wyszły jakieś badania zaprzeczające informacjom tu zawartym, jeżeli tak, to chętnie bym się z nimi zapoznał :)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Kolejne podsumowanie paru badań nawiązujących do "neutralnego" ustawienia kręgosłupa w kontekście treningu siłowego. Proponuję potraktować to jako ciekawostkę :)
#mikrokoksy #fizjoterapia #trojboj
@Darksed: dlatego myślę, że należy to traktować jako ciekawostkę a nie prawdę objawioną :)
Chociaż być może przez ten okres dwóch lat od tego odcinka wyszły jakieś badania zaprzeczające informacjom tu zawartym, jeżeli tak, to chętnie bym się z nimi zapoznał :)