Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Lewandowski musiał przejść całą romantyczną ścieżkę wspinania się po karierze. Od grania na kartofliskach do absolutnego terminatora.
Lewandowski to jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu.
#mecz #pilkanozna
Ma zajebista druzyne i strzeli czasem co mu dadza. Topowy napastnik obecnie (bo malo takich zostalol, no ale nie zesrajcie sie.
motorycznie Ronaldo ma dużo lepsze predyspozycje nie Lewy...
czy to się komu podoba czy nie - Lewy to motoryczne drewno... za to pięknie wymuskane ciężką pracą!
goście całe swoje kariery spędzili w najsilniejszych klubach na świecie z dziesiątkami pomagierów najwyższej klasy... obaj są świetni! genialni! ale przestańmy...
Polska to była pustynia futbolowa! w tamtym czasie 2 portugalskie drużyny regularnie tłukły się o sukcesy w pucharach...
nie wspominając o warunkach do gry na maderze i na polskim zadupiu zwłaszcza w okresach "przejściowych"
Nie wiem kto inny miałby być trójką w tym top3 - Neymar, Suarez, Aguero? Można by próbować uzasadnić każdego z nich, ale jak spojrzy się stricte na liczby to Lewandowski jest najbliżej Messiego i
@Atomus: Z tej ekipy tak naprawdę Mbappe może coś ugrać. Jeszcze nie wiadomo na ile rozwinie się Haaland i jak będzie wyglądać jego statystyka bramek. Salah i Mane stali się popularni z jakieś 3 lata temu? Kane prawdopodobnie nie wygra nawet swojej ligi. Lewandowski jest na 3 miejscu pod względem liczby strzelonych bramek w historii Bundesligi. On siedzi na tej liście wraz z typami
Przecież Liverpool wygrał lm po angielskim finale, a Chelsea ligę Europy też po angielskim finale xD
Ronaldo miał to szczęście, że od razu trafił do szkółki poważnego klubu w poważnym piłkarsko kraju. Tam zauważyli go ludzie, którzy znają się na piłce dzięki czemu, już od samego początku Ronaldo mógł trenować i rozwijać się z najlepszymi.
Porównajmy to z karierą jaką musi przejść talent w Polsce.
Lewandowski,
@memento_mori:
Komentarz usunięty przez autora