Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Lewandowski musiał przejść całą romantyczną ścieżkę wspinania się po karierze. Od grania na kartofliskach do absolutnego terminatora.
Lewandowski to jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu.
#mecz #pilkanozna
@PeterGosling: no właśnie. To jest to, co pokazuje, jaka jest półka Messiego i Ronaldo. Dobre 6 lat dłużej są na absolutnym topie, a ich top jest trochę wyższy od Lewego, a do trwa 14-15. Lewy jest już 8 lat około, ale ma jeszcze czas. Samo to pokazuje na jakim poziomie
@arko123: tylko że Lewy nie startował z pozycji szkółki Sportingu Lizbona czy Barcelony gdzie mogą Cie zauważyć, tylko k---a z Legii Warszawa.
Mam na myśli to że po prostu nigdy nie dostał od losu szansy pokazać że jest tym samym co
Komentarz usunięty przez autora
@PeterGosling: Czyli kto? Eto'o?
@shhocker: w sumie byłem przekonany że Messi strzelił z główki. To nie ten finał pewnie.
@JesusOfSuburbia: ciekawe bo ja np nie widzę ani Messiego, ani Ronaldo w finale.
skoncz p-------ć
@jamnikwbluziezkapturem: już wyjaśnione wcześniej. Pomyliłem z 2009. Co i tak nie zmienia sensu całego posta, bo np taki Ronaldo w 2004 już grał w finale Euro.