Aktywne Wpisy

Graner +28
2:00:00 O trzeciej listy nie robię bo mamy zmianę czasu więc za godzinę widzimy się tu ponownie
#listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
#listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera

Sejmita +6
#pokazmorde #kontenerynamleko
Każda osoba, która nie spełni moich rządań,
zostanie przetrzepana po dupsku i opryskana moim mlekiem z cyca :3
Każda osoba, która nie spełni moich rządań,
zostanie przetrzepana po dupsku i opryskana moim mlekiem z cyca :3

https://rpgcodex.net/forums/threads/brian-mitsoda-fired-from-bloodlines-2.134537
Wywalili najważniejszego człowieka Bloodlines 2 i głównego twórcę Bloodlines, bez żadnego uzasadnienia. Po prostu prywaciarz miał prawo i z niego skorzystał.
Na jego miejsce zatrudniono jakiegoś no-name'a, który przyjdzie na gotowe i jedyne co może pozmieniać to dodać jeszcze więcej lewactwa, bo historia była zakończona, a po 5 latach prac nad scenariuszem Paradox nigdy nie dał do zrozumienia, że był niezadowolony jeśli chodzi o ten aspekt. Właśnie najśmieszniejsze jest to, że historia była właściwie gotowa, a opóźnienia wynikały z innych powodów (jeśli wierzyć Mitsodzie, a nie widzę powodu by mu nie wierzyć). Top kek.
Koniec końców gra straciła jedynego wartościowego człowieka, który nad nią pracował i o ile wcześniej jeszcze coś się tam łudziłem, że sequel choć w drobnym stopniu zbliży się do poziomu pierwowzoru tak teraz złudzeń nie mam. To będzie wydmuszka pełna politycznej poprawności, z marnym gameplayem i bez żadnej pozytywnie wyróżniającej ją cechy. Do tego firma, która ją tworzy wyrasta na jedną z najgorszych w branży, bo o ile mogę zrozumieć zwolnienie ze względu na kryzys to w tym przypadku jak widać nie miało to miejsca (bo zatrudniono kogoś innego w miejsce Mitsody).
Paradox tworząc Bloodlines 2 otrzymał ogromne wsparcie fanów głównie dzięki osobie Mitsody, a tymczasem pod koniec produkcji wywalili go na zbity pysk. Ha tfu na was. Bethesda ma solidnego konkurenta.
P.S.
Zachęcam do odwiedzenia naszego erpegowego kanału Discordowego: https://discordapp.com/invite/yDJq7Nk
#gry #crpg #vtmb #paradox #bekazlewactwa #bethesdasucks
Na całe szczęście po gameplay'ach nie miałem żadnych oczekiwań wobec tej gry, więc nawet nie czuję się zawiedziony.
Niestety widocznie na to jest popyt, nawet pody do Wampira 5ed dostały erraty/uzupełnienia, bo co wrażliwsi zalali ich płaczem (co prawda Modiphius ale pokazuje to czego chcą "fani" uniwersum).
@Bethesda_sucks: Żeby to chociaż był jakiś no-name.
Nie nastawia to pozytywnie.