@Nizarlak_Horoszczanski: Miałem pouczającą dyskusję w komentarzach pod tym kawałkiem. Odważyłem się napisać, że przydałoby się dać vocal knurzy nieco głośniej w całym mixie.. W mgnieniu oka pojawiło się 5 długowłosych chłopców wyposażonych w pryszcze.. Zaczęli wykrzykiwać, że "tak właśnie ma być!", "to taka stylistyka!".. Zamilkłem.. i do tej pory milczę ( ͡°͜ʖ͡°)
@Laplasjan: może mieli rację - inaczej nie było by takiego efektu przytłaczania konoLudzia przez Los, jak w greckiej tragedii / poniżej trochę głośniejszy vocal - .. i co, lepszy ?
@Nizarlak_Horoszczanski: Nie no.. Ja bez ironii napisałem, że pouczająca dyskusja :) Potem sprawdziłem oryginał - faktycznie tak ma być, taka wizja artystów. W tym co wysłałeś jest więcej niby inwencji, ale zgadza się - pierwsza knurza wersja najlepsiejsza.
przydałoby się dać vocal knurzy nieco głośniej w całym mixie
@Laplasjan: a z trzeciej strony: może właśnie poziom vocalu powinien być dynamiczny przy takiej expresji : raz przebijający się przez Tło Losu, a raz tonący w nim . . . / "Ukrzyżujcie mnie !"
Komentarz usunięty przez moderatora
@Laplasjan: może mieli rację - inaczej nie było by takiego efektu przytłaczania konoLudzia przez Los, jak w greckiej tragedii / poniżej trochę głośniejszy vocal - .. i co, lepszy ?
@Laplasjan: a z trzeciej strony: może właśnie poziom vocalu powinien być dynamiczny przy takiej expresji : raz przebijający się przez Tło Losu, a raz tonący w nim . . . / "Ukrzyżujcie mnie !"