Wpis z mikrobloga

@Nfvr: bo mnie nie obchodziłaby częstotliwość odświeżania monitora. I sam mam Legiona (Y720) i jestem zadowolony. Jeśli oczekiwałeś na merytoryczne argumenty to przepraszam :P
  • Odpowiedz
@Nfvr: prawda jest taka, ze w grach wiekszym problemem jest rozmiar matrycy niz odswiezanie, jak chcesz grac sensownie to i tak podlaczasz sie pod monitor
  • Odpowiedz
@Norskee: moje granie to CS:GO i tyle :D a potrzebuje tez lapka zeby mi nie zamulal za rok-dwa, budzet okolo 4000-4500 PLN. Cos bys dorzucil?
  • Odpowiedz
@Sudo_exit: @Norskee: @taktylko:

Tak realnie moj lapek bedzie 90% do internet, praca w IT, netflix, visio, biurowanie, filmy, a jakies 10% do grania.

O specyfikacje mi po prostu tez chodzi pod katem jakiejs przyszlosci 2-3 letniej.
  • Odpowiedz
@Nfvr: jak grasz tylko od czasu do czasu to ja bym sie nie patrzyl raczej na wyzsze Hz, w codziennym uzytkowaniu poza grami tez jest spoko ale nie ma takiego efektu jak w grach
patrz raczej na lepsze podzespoly niz 120hz
no i odswiezanie to jedno ale w lepszych gierkach i tak tych fpsow nie wyciagniesz
  • Odpowiedz
@Pustulka: o ile pamietam jestes mistrzem tagu wiec klocic sie nie bede. Moge zatem tylko pokornie zapytac.

Gdybys mial do wydania 4000-4500zl i potencjalnie szukac czegos w 17.3" to bylbys w stanie cos wybrac czy bedzie to jaka sztuka kompromisu?
  • Odpowiedz