Wpis z mikrobloga

@Kezcliw: ale ja wiem o tym, że da się większość przekroczeń uprawnień ładnie ubrać w wytłumaczenie i przed sądem nikomu włos z głowy nie spadnie

tylko to nie o to chodzi, bo jako policjant dobrze zdajesz sobie sprawę z tego że to nie było działanie potrzebne i w 100% prawidłowe a wykonane na polityczne zamówienie. Policjant po przejściu na emeryturę żyje średnio 35 lat i przykro by było jak się
  • Odpowiedz
w dalszym ciągu łamał prawo. Czego nie rozumiesz ziomek? KRD mam Ci cytować, czy co?

@huudyy: to należało nałożyć grzywnę w postaci mandatu karnego albo sporządzić wniosek o ukaranie - w kodeksie wykroczeń nie ma kar fizycznych
  • Odpowiedz
@megawatt

to należało nałożyć grzywnę w postaci mandatu karnego albo sporządzić wniosek o ukaranie - w kodeksie wykroczeń nie ma kar fizycznych

Rozumiem, że stojącego na środku autostrady pieszego należy ukarać mandatem i go tam zostawić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@tomasz-terlecki: Czyli według Ciebie normalnym jest aby ten facet tą ciężarówka stał na środku skrzyżowania tak długo jak długo pod kołami będzie leżeć stado ludzi uważających ze to normalne kłaść się pod koła ciężarówki?
  • Odpowiedz
@R187: Jest nagranie z tej "homofobicznej" furgonetki, policjanci kazali jechac gościowi i zatrzymywali tych blokujących, na co pedalarz i jakaś rózowa weszli na pasy przed auto, to policja ich zepchneła. Później był kwik "MY TO MAMY NAGRANE!!!11"
  • Odpowiedz
@R187 ale wy jesteście otumanieni. fioliowe czapeczki na łbach i teorie o prywatnej ochronie tych ciężarówek i walce z ich przeciwnikami xD
wyraźnie widać, że policjanci odpychają debila (zatrzymującego się przed samą ciężarówką) na rowerze i blokują innych pieszych, bo szykuje się jakaś gruba akcja i chcą, żeby kierowca stamtąd odjechał jak najszybciej (może mu groziło niebezpieczeństwo).

tępak na rowerze jeszcze się szarpie z policjantem xD
  • Odpowiedz
@dupno_afa: A co z tymi p----------i wozami? Bezkarne obrażanie niemałej grupy osób? Poważnie jest przyzwolenie na coś takiego? To mogę sobie jeździć wozem i obrażać czarnoskórych, katolików czy głosujących na PiS?

Problem w tym, że policja nic nie robi w kwestii ciężarówek.
  • Odpowiedz
K---a to jest przesladowanie? przeciez ani go nie szarpali ani go nie popchneli, po prostu przesuneli. A małpy drą morde że mają to nagrane.. haha
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@R187: ja tam widzę policjantów, co ratują rowerzystę i pieszego, który wtargnął na czerwonym świetle przed rozjechaniem przez ciężarówkę. Brawo policja!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@R187: w jakim innym kraju rząd marnuje pieniądze obywateli by pomóc ochraniać gloszona propagandę? To są metody Korei Północnej i Białorusi. Śmieszne jest ze ktokolwiek temu przyklaskuje bo gdyby odwrócić polaryzacje kompasu politycznego byłby kwik.
  • Odpowiedz
ale to było przekroczenie uprawnień

@megawatt: w jakim wy świecie żyjecie? banda narwańców goni za czyimś samochodem (nie wiadomo jak długo) blokują przejazd, prtowokuja i stwarzają zagrożenie dla siebie i dla innych uczestników ruchu... a wy tu jakieś pierdy wypisujecie jakgdyby ten pajac na rowerze znalzł się tam przypadkowo xd
I ta półidiotka rąca się ''mamy to nagrane !!1one!''

Robienie k---y z logiki to jedno, ale to przekracza wszelkie granice.
  • Odpowiedz
@kotke02

nie no k---a, rzucić na ziemię jak tu

Kto tu kogoś na ziemię rzucił? W zupełności minimalne środki przymusu bezpośredniego, żeby wyeliminować zagrożenie. Wzorowa postawa.
  • Odpowiedz