Aktywne Wpisy

SunnO +81
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
Teuvo +159

Trzeba temu zaradzić!
Dlatego zapraszam na wyprawę do Zielonej Góry. Jedziemy w niedzielę, start o 7:25 z pętli na Zawalnej vel Karłowice. Trasę mamy taką: https://www.strava.com/routes/27282780 W planie przeprawa promem przez Odrę, zbieranie gmin, podziwianie kompletnie niczego i zwiedzanie zapomnianych wsi lubuskich. Nie gwarantuję, że będzie cały czas kostka brukowa lub asfalt.
Skoro jest to niedziela, to sklepy mogę być pozamykane, proszę się zatem uzbroić w większe ilości wody. Powrót pociągiem, pewnie regio, ale nie umiem wskazać którym, bo to zależy od tempa wycieczki - będzie ono niemniejsze niż 28km/h, (bo przecież jedziemy z wiatrem ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ale ewentualne postoje mogą nam wydłużyć czas przejazdu. Oczywiście w ZG dokonamy wizyty w Macu.
Wołam @dablju_ - widzisz, pamiętałem ;D
#szosowywroclaw #rowerowywroclaw
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@KierownikW10: poprawiłem nieco, szkoda, że nie ma promu :< a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o gminy ;D