Aktywne Wpisy

Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
źródło: temp_file5886265883138557840
Pobierz

From Today, It's My Turn!!
https://myanimelist.net/anime/851/Kyou_kara_Ore_wa
Takashi postanowił, że do nowego liceum pójdzie z p------------m. A jak to najlepiej zrobić? Zostać badboyem. Krzykliwa maniera, niewyparzona gęba, lekceważenie wszystkich i odjechana blond fryzura. Okazuje się, że nie tylko on miał taki pomysł. Pewien Shinji, wpadł na identyczny. W jednej klasie nie ma miejsca dla obydwu, więc następuje zgrzyt i klepanie się po mordach. Do momentu, gdy obaj lądują na celowniku lokalnych szkolnych gangusów, którym wchodzą w drogę. Z lekkim zaskoczeniem odkrywają, że są w stanie bez większego problemu zrobić im wszystkim, z d--y jesień średniowiecza. Bycie badboyem jest o wiele łatwiejsze i przyjemniejsze niż można by się spodziewać. Zawiązuje się między nimi nić trudnej przyjaźni i bardzo szybko znajdują dziewczyny. Shinji wpada w oko dominującej go byłej liderce gangu - Kyouko, która zakazuje mu się bić, a lekko głupawym Takashim zaopiekowała się Riko, jedyna córka ze słynnego dojo Aikido. Otrzymujemy grupę OP zabijaków, którzy w przerwach pomiędzy swoimi głupawymi perypetiami rozpychają się wszędzie łokciami i rozstawiają frajerów po kątach.
Podobał Ci się Onizuka? To może być pozycja dla Ciebie, bo mamy do czynienia z protoplastą o niezwykle zbliżonym klimacie. Jest to oczywiście tytuł znacznie starszy i (zwłaszcza w pierwszych dwóch odcinkach) gorzej doszlifowany, ale z czasem nabiera rozpędu i przede wszystkim... budżetu. Sporo całkiem śmiesznej komedii, dużo absurdalnego lania się po gębie i ogólnie jakoś tak sympatycznie. Jak na starego, słabo znanego (na zachodzie, bo w Japonii nawet w tym roku live action wyszedł) starocia jest naprawdę dobrze.
źródło: comment_15972617867Gio9LyWgZm2anfMMoO2zo.jpg
Pobierz:S
@tobaccotobacco:
Pamiętam jak się zdziwiłem, ze twórcą tej mangi jest gość od Claymore'a. Była spoko choć rysunki do ładnych nie należały.
Shonan Junai Gumi!- oglądałem i bardzo się spodoba osobom które lubią powiedzmy swojskie klimaty lat 80/90