Aktywne Wpisy

Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina

BayzedMan +149
W imieniu #russiahateclub serdecznie dziękuje moderacji za zbanowanie tego pro-rosyjskiego użytkownika z Z'tką na avatarze.
@kochamcovid
Nie jest to jednak koniec, bo jest więcej onuc do wyjaśnienia na wykopie.
Pozdro i z fartem.
@kochamcovid
Nie jest to jednak koniec, bo jest więcej onuc do wyjaśnienia na wykopie.
Pozdro i z fartem.

@asique Ledwo (╯︵╰,)
@asique: zachód. Lało jak z cebra, porządna burza. Jeszcze teraz grzmi.
@asique: a mi się wydawało, ze Ty się wyprowadzilas z Londynu...
Sorki kojarzę Cię z jakichś starych wpisów albo pomyliłam z kimś innym...
Komentarz usunięty przez autora
@E_li_mi_nator w Londynie i w okolicach ma przejść burza z deszczem dopiero jutro późnym popołudniem/pod wieczór ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Ag90: No u mnie była dzisiaj. Hillingdon (chyba, ze to już takie peryferie, ze się do Londynu nie zalicza ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@Ag90: to znaczy, ze u mnie specjalne traktowanie z góry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze, ze pol godziny spędziłam podlewając wszystkie kwiatki, krzaczki i doniczki na ogródku, a 15 minut później lunelo!
Ale nie narzekam, przynajmniej jest rześko w porównaniu z tym co było kilka godzin temu
Aż rok na wygnaniu byłam
Ps też mieszkałam w Hillingdon.
@asique: ale ten czas leci! Ja Cię kojarzę jeszcze z wpisów z Londynu. Robiłaś mydełka chyba, czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asique: muszę przejrzeć ten tag. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co Cię skłoniło do przeprowadzki?
Chcielismy pobyc z tata niebieskiego, ale z nim sie nie dalo mieszkac.
A prace mam i tak w londynie, wiec sie przeprowadzilismy z powrotem