Aktywne Wpisy
JamesJoyce +248
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
Kagernak +55
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
#matura #heheszki #humorobrazkowy
Nie zmienia to faktu, że o każdym egzaminie/rzeczy można tak powiedzieć. Jak mogłeś to zrobić? Jak mogłeś oblać? i na wiele innych sposobów i to jest nawet niskie, że niektórzy muszą się tak dowartościowywać w życiu/internecie.
@TotalDisaster: ważne jakiej nauki. Nie każdemu wystarczają
Do LO humanistycznych po prostu częściej uczęszczają osoby co nie chciały iść do zawodówki/technikum, a w opinii społeczeństwa panuje nieraz krzywdząca opinia że te profile/kierunki są prostsze od nauk ścisłych do których należy poświęcić więcej czasu(mata bez systematyczności jest trudna do nadrobienia). Więcej słabych uczniów idzie na humanistyczne
Też mam przykład trochę ze swojego życia, że czasami trzeba po prostu się wziąć do roboty. W mojej klasie (mat-fiz) pierwsza próbna matura z fizyki rozszerzonej miała same wyniki poniżej 20%, no nie pamiętam ile miałem ale tak czy siak wstyd. Spytałem się sorki czy
Za to szanuję jak ktoś przesiedział ten miesiąc, dwa i przystąpił, a mimo to mu się nie udało. Zdarza się.
@TotalDisaster: nauki xD
No, jak ktoś miał takiego pecha jak ja i nie miał z 60% lekcji matematyki przez 3 z 4 lat tech (bo wicedyrektorka wiecznie czasu nie miała). to mógł mieć problem. Choć mi się te 44 udało. (przy średniej z matmy na poziomie 1.7 XDDD)
Ale wy macie smutne życia, skoro takie wyniki mają tak ogromne, dla was znaczenie...