Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +488
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
Neocaridina +158

Jakie jest wasze zdanie miruny na temat takiej formy użytkowania auta? Mam jeszcze opcje polawirować coś z leasingiem dla rolnika, chociaż nie wiem na ile można auto tak wziąć... Dodam, ze teoretycznie mógłbym założyć działalność dodatkową do mojej pracki i trzepać ok 1k/msc. #leasing #motoryzacja #kupnosamochodu taguje też #dzialalnoscgospodarcza to może ktoś podpowie
Leasing ogólnie jest spoko. Chwalę sobie nowe autko. Od nowości tylko dwa razy byłem w warsztacie - na przeglądach gwarancyjnych. Jazda jest super, wygodnie. Wszystko mam tak jak chciałem w samochodzie. Ogólnie patrzenie na utratę wartości samochodu to jak dla mnie jakaś paranoja. Wszystko co kupisz i używasz traci na wartości.
@LeniwiecPracoholik: nie prawda, jak dobrze kupisz uzywane to chocbys skatowal 100kkm sprzedasz za tyle samo.
@InterferonAlfa_STG: chyba jakiś gruz nie straci xd
Bo każde AC będzie wypłacone do wartości rynkowej samochodu. A różnicę musiałbyś z swojej kieszeni pokryć
A leasingodawca jest za duży żeby serwis czy ubezpieczyciel podskakiwał wiec te sprawy załatwiają się sprawniej (ostatnio w serwisie zadziwiająco szybko sprawy się potoczyły po telefonie leasingodawcy:)).
Poza tym
Komentarz usunięty przez autora
Zazwyczaj wcześniej czy później te fury wzięte pod korek zdolności widać na Allegro jako cesja.
Podam Ci przykład. Rok temu zastanawialiśmy się z żona nad drugim autem. Jedno większe kupiliśmy 4 miechy wcześniej za gotówkę (używka 5 letnia). Mieliśmy opcje albo wziąć używkę za kilkanaście koła
Jak ktoś nie ma na używkę choćby a pcha się w wynajem to jest zwyczajnie kretynem... tym bardziej jeśli upiera się na nowe... sztandarowy przykład „zastaw się a postaw się”