Wpis z mikrobloga

Poważna analiza Wojny Idei użytkownika @penszuji polega na wyzywaniu mnie od talibów xD

I na sugerowaniu, że jeśli jako osoba wierząca przyznaję że nie ma dowodów na istnienie Boga, to znaczy że jestem gotów dokonywać zamachów terrorystycznych i zabijać ludzi. Całość wnioskowania oparta na moim pojedynczym komentarzu wyrwanym z kontekstu, oczywiście bez podania linka do całości dyskusji w jakiej on padł aby czytelnicy przypadkiem nie mogli tego kontekstu poznać. Całość naturalnie z płomieniami na głównej i otagowane #gruparatowaniapoziomu

Wpis z odpowiedzią: https://www.wykop.pl/artykul/5644757/powazna-analiza-wojny-idei-od-penszuji-polega-na-wyzywaniu-autora-od-talibow/

#kultura #religia #zainteresowania #ciekawostki
wojna_idei - Poważna analiza Wojny Idei użytkownika @penszuji polega na wyzywaniu mni...

źródło: comment_1597078392HQqBqyviJja02QQKjTuyxc.jpg

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojna_idei: Nerłopki wyraźnie obrały sobie ciebie na cel. Nie przejmuj się, rób swoje, nie daj się sprowokować. Cała ich taktyka opiera się na obrażaniu i obrzucaniu oszczerstwami, a kiedy ty w końcu nie wytrzymasz i odszczekniesz im tym samym, to wtedy rozpoczną wycie "PATRZCIE, WIDZICIE JAK OBRAŻA". To są królowie hipokryzji.
  • Odpowiedz
@Emes91 Nie to, żeby wiele razy go punktowano i wytykano pieprzenie głupot, a on to zwyczajnie ignoruje. Nie, to jest ATAKA LEWACTWA, wcale nie zarzucanie pieprzenia antynaukowych bzdur, jak chociażby to o globalnym ociepleniu.
Z nim jest tak jak z Krzysztofem Bosakiem, który nawet nie skończył żadnych studiów, ale przez konserwy został okrzyknięty NAJBARDZIEJ MERYTORYCZNYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA, tylko dlatego, że mówi to co konserwa chce usłyszeć w sposób cywilizowany, przybrał
  • Odpowiedz
  • 0
@GrammarNazi @martwykotek @vogello Jaka szkoda zatem, że masowo wyplusowujecie nie merytoryczne zarzuty, tylko jakiś żałosny, prymitywny, wypełniony sofizmatami atak, gdzie ktoś się pluje, że Szymonek jest talibem i terrorystą, bo wierzy w jakieś poglądy bez dowodów xDDD. Tyle z waszej merytoryki, neuropki.
  • Odpowiedz
@Emes91: dodatkowo jak okreslic manipulanctwo wojny idei wklejajacego co chwile ze "@penszuji przyznal sie do bledu"? skoro @penszuji napisal "ok, moze miales cos innego na mysli" - mimo ze to nie jest slowo klucz ktore zwalnia Szymona z tego co powiedzial i jak zbudowal swoj film. No ale to wlasnie ten typ czlowieka, ktory pozuje na mysliciela (jeszcze niedawno jego bibliograia byly np. artykuly z dorzeczy.pl - serio!) a
  • Odpowiedz
Jaka szkoda zatem, że masowo wyplusowujecie nie merytoryczne zarzuty, tylko jakiś żałosny, prymitywny, wypełniony sofizmatami atak, gdzie ktoś się pluje, że Szymonek jest talibem i terrorystą, bo wierzy w jakieś poglądy bez dowodów xDDD. Tyle z waszej merytoryki, neuropki.

@Emes91: XDDDDDD

nie jestem nauropkiem, bliżej mi do
  • Odpowiedz
@vogello: Ale ja mu się nie dziwię, że się broni jak może, kiedy jest tak prymitywnie atakowany. I z pewnością można mu merytorycznie coś zarzucić, tylko pewna grupa na wypoku nie jest tym zainteresowana, patrząc po tym, co jest plusowane ¯\_(ツ)_/¯

@martwykotek: Czyli ja o niebie, ty o chlebie xD. Ja mówiłem konkretnie o prymitywnym ataku, bo to po kiego wyskakujesz z jakimiś swoimi wysrywami, które mało kogo
  • Odpowiedz