Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Wyjazd planuje 22 mam nadzieję że w okolicach 6 rano będę na miejscu jak myślicie uda się?
#motoryzacja #podrozujzwykopem #bezpieczenstwo
Ojciec mojej ex wracał z Niemiec i usnął. Na szczęście tylko się otarł i inny samochód i barierki, a mogło się skończyć źle.
Ja często jeździłem trase 300km w nocy od razu po pracy ale jak kilka razy już mi się oczy zamykały to dałem sobie
@bartd: mam 2 apteczki gaśnice trójkąt, oraz fabryczny zestaw kluczy od samochodu, właśnie oglądam kurs pierwszej pomocy
@hpiotrekh: no właśnie złapać poboczne przy tak dużych prędkościach to nagła śmierć może lepiej wezmę na jutro wolne z pracy
janosik? słyszałem o tej aplikacji podobno stworzona dla piratów drogowych ja nim nie jestem brzydzę się tym
Oryginalny wpis czytałem. :-)
@rekoj: tylko jak będziesz mijał tiry to pamiętaj lewym pasem wyprzedzaj kolumnę, nie możesz zwolnić bo nie zdążysz na czas
ilu kierowców i jakie mają doświaczenie