Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
mam do pokonania jakieś 230 kilometrów będę jechał austradą, zaplanowałem sobie 6 przystanków w tym 2 przeznaczone na sen, dodatkowo nie mam zamiaru jechać szybciej niż 100km/h nie ma co ryzykować lepiej dojechać później i być na miejscu niż wcale. Sprawdziłem wszystkie płyny oraz ciśnienie w oponach włącznie z zapasem, czy powinienem sprawdzić coś więcej na coś się przygotować? A bym zapomniał będę jechał nocą więc zabieram ze sobą 2 termosy z kawą.
Wyjazd planuje 22 mam nadzieję że w okolicach 6 rano będę na miejscu jak myślicie uda się?
#motoryzacja #podrozujzwykopem #bezpieczenstwo
  • 30
@rekoj: Już mogłeś sie bardziej postarać i przerobić temat tej pasty

To jest straszne jak ludzie idą w góry! Nie zdają sobie sprawy z zagrożenia! Ja wchodziłem w zeszłym roku na Giewont, lipiec, skwar, wszyscy w krótkich spodenkach, japonki, klapki, małe dzieci - koszmar! Ja jedyny byłem przygotowany: dwa czekany, raki, profesjonalna odzież, specjalistyczny mocno spłaszczony namiot (żeby opierał się wiatrom), butle z tlenem - najgorsze były te ich drwiące spojrzenia
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Deska_o0: kierowca niestety jeden doświadczenie 7 lat, wiem to mało rozsądne ale nie mam nikogo bardziej doświadczonego do dyspozycji

@r5678: ale to jest poważne pytanie a nie jakiś bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kierowca niestety jeden doświadczenie 7 lat, wiem to mało rozsądne ale nie mam nikogo bardziej doświadczonego do dyspozycji

@rekoj: jedyna szansa w takim razie to o ile masz hak to przyczepienie lawety i zapakowanie tam drugiego takiego samego samochodu bo wychodzi na to że bez mechanika chcesz jechać ( _)