Aktywne Wpisy
Wrrronika +163
Pobudka!!!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Van-der-Ledre +111
Ten wpis będzie o najbardziej wyśmiewanym temacie w zakresie zjawisk około ufologicznych, najbardziej zapomniany i najbardziej niedoinformowany. O jaki temat chodzi? O zjawisko tzw. "kręgów zbożowych".
Nawet sam nazwa jest tutaj wprowadzająca w błąd. Te formacje możemy podzielić na 2 grupy, pierwsza to zwykłe proste figury geometryczne, jak właśnie krąg, druga to skomplikowane figury geometryczne, zawierające w sobie elementy cieniowane, powstające na odludnych niedostępnych obszarach w mniej niż jedną noc. To te
Nawet sam nazwa jest tutaj wprowadzająca w błąd. Te formacje możemy podzielić na 2 grupy, pierwsza to zwykłe proste figury geometryczne, jak właśnie krąg, druga to skomplikowane figury geometryczne, zawierające w sobie elementy cieniowane, powstające na odludnych niedostępnych obszarach w mniej niż jedną noc. To te
Wyjazd planuje 22 mam nadzieję że w okolicach 6 rano będę na miejscu jak myślicie uda się?
#motoryzacja #podrozujzwykopem #bezpieczenstwo
To jest straszne jak ludzie idą w góry! Nie zdają sobie sprawy z zagrożenia! Ja wchodziłem w zeszłym roku na Giewont, lipiec, skwar, wszyscy w krótkich spodenkach, japonki, klapki, małe dzieci - koszmar! Ja jedyny byłem przygotowany: dwa czekany, raki, profesjonalna odzież, specjalistyczny mocno spłaszczony namiot (żeby opierał się wiatrom), butle z tlenem - najgorsze były te ich drwiące spojrzenia
@r5678: ale to jest poważne pytanie a nie jakiś bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rekoj: jedyna szansa w takim razie to o ile masz hak to przyczepienie lawety i zapakowanie tam drugiego takiego samego samochodu bo wychodzi na to że bez mechanika chcesz jechać ( ಠ_ಠ)
@rekoj: złota zasada: lepiej się spóźnić i być na czas, niż być przed czasem, ale nie dotrzeć w ogóle