Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EvilToy: jednym z głównym błędów twojego rozumowania jest to że nigdy nie wziąłeś pod uwagę tego, że masz sprany łeb przez ideologie nie będące niczym innym niż szkodliwą inżynierią społeczną, na którą są podatne najbardziej odrzucone i skrzywione jednostki, które muszą manifestować swoją potrzebę przynależności do grupy. Wmówiono tobie i tobie podobnym, że jesteście reprezentantami postępu, a tak naprawdę jesteście pozbawioną kręgosłupa moralnego papką, która już zjada własne dzieci.
  • Odpowiedz
@EvilToy

@kamisiek: skoro ma psychikę i mózg kobiety to w żaden sposób jego k---s nie jest zagrożeniem

To nie jest takie proste jak piszesz. Był co najmniej jeden przypadek gdy biologiczny facet podający się za kobietę został osadzony w damskim zakładzie karnym gdzie zgwałcił współwięźniarki. To obala Twoja tezę.
  • Odpowiedz
A co powiesz jakbym powiedział że jestem siedmioletnią dziewczynką zamkniętą w ciele 36 letniego faceta? Wpuściłbyś mnie do jednej szatni ze swoją siedmioletnią córką? No powiedz szczerze? Pamiętaj że grozi Ci oskarżenie o "transfobie" i "transageizm" ty faszysto.

@NiebieskiWStringach: Ale wiesz, że jeśli jesteś z kimś w jednej szatni to jakiekolwiek molestowanie czy napastowanie innych ludzi, niezależnie od wieku, dalej jest zakazane? Szatnia nie jest jakąś magiczną strefą, w której
  • Odpowiedz
A co powiesz jakbym powiedział że jestem siedmioletnią dziewczynką zamkniętą w ciele 36 letniego faceta? Wpuściłbyś mnie do jednej szatni ze swoją siedmioletnią córką? No powiedz szczerze? Pamiętaj że grozi Ci oskarżenie o "transfobie" i "transageizm" ty faszysto.

@NiebieskiWStringach:

w psychiatrii są od tego eksperci więc byłbyś zamknięty w więzieniu za kłamanie cymbale
  • Odpowiedz
@EvilToy: Miał badania hormonalne i wyszło że jest kobietą? Jak nie to przyjmuje hormony aby być kobietą?
A może ma w dokumentach że jest kobietą?
  • Odpowiedz
a potem płaczecie że prawicowców uważa się za debili, po to są eksperci z zakresu psychologii, testy i cała masa analiz by móc wykazać że dana osoba naprawdę taką jest, znajomy jak miał robione test psychologiczne to wyszło że w większości jest kobietą mimo iż nie myśli w ten sposób, choć wszystkie dane na to wskazywały
  • Odpowiedz