Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +260
Minieri +439
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
#uk #anglia #wielkabrytania #studbaza #studiazagranica #edukacja
@Wydymsko jak przyjdzie mi jakieś do głowy, to zapytam :))
Na moich technicznych miałam codziennie coś, nie ma że dni bez zajęć, więc nawet przy dojeździe pół godziny (w tym dojście na autobus, autobus, dojście do uczelni) to czasami bardzo się nie chciało i tak się czasami zdarzało, że spanko, a potem się może
Jestem po tym samym kierunku, tylko że kończonym na innej uczelni i pracuje w naszej branży w UK. Jest bryndza z robotą, idą zwolnienia a perspektywy na odbicie się i powrót do ruchu z 2019 dopiero na na 2022/2023.
Komentarz usunięty przez autora
@PaulStanley: Dzięki! Aż tak ciężko na Twoim kierunku? Mam nadzieję, że u mnie nie będzie aż tak źle :P
@unluckysoap: U mnie teoretycznie też są porozrzucane zajęcia od pon-pt, ale rozmawiałam z course leaderem i powiedział, że mogę chodzić na zajęcia do dwóch grup i tym sposobem wcisnąć wszystkie zajęcia