Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +260
Minieri +439
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
#uk #anglia #wielkabrytania #studbaza #studiazagranica #edukacja
Wlasnie dopirro ogarnalrm ze aviation to lotnictwo hehe
@botereq W moim przypadku nie, bo miałam mix kwalifikacji polskich (matura) i brytyjskich + doświadczenie w branży
Najwięcej zachodu było przy aplikacji, a konkretnie z napisaniem tzw. personal statement (listu motywacyjnego) oraz zdobyciem referencji (nie wystarczyły od managera z pracy, musiałam jeszcze załatwiać od coacha ze stażu (apprenticeshipu))
@yeloneck: układać bagaże dla Ryanair w Shannon na przykład.
@dnasstorm Dzięki! :) Będę dojeżdżać (1h pociągiem)
@yeloneck Jak wyżej wspomniałam, pracuję już w branży (w centrum operacyjnym linii lotniczych), ale w sumie chciałabym dzięki studiom poznać również funkcjonowanie linii lotniczych oraz lotnisk od strony biznesowej. Mam kilka pomysłów na siebie, tj. gdzie chciałabym docelowo pracować i myślę, że ukończenie studiów pomoże mi dalej
@Czyjatoja Avon a Aviation - nie no, nie ma różnicy XD
@Wydymsko Dzięki za cynk o polskich sklepach w Coventry :P