Aktywne Wpisy

Medokin99 +415
#motoryzacja #honda
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
źródło: IMG_8742
Pobierz
okoboji +11
witam mam takie przejście między pokojami ale nie podoba mi się.
Będę wdzięczny za jakieś pomysły jak to zmniejszyć żeby były klasyczne drzwi 90.
Drewno całe wylatuje bo wygląda jak po babci a chcemy zrobić w klimacie ikea/agata meble pozdrawiam
#budujzwykopem #remontujzwykopem #architektura
Będę wdzięczny za jakieś pomysły jak to zmniejszyć żeby były klasyczne drzwi 90.
Drewno całe wylatuje bo wygląda jak po babci a chcemy zrobić w klimacie ikea/agata meble pozdrawiam
#budujzwykopem #remontujzwykopem #architektura
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-21 o 16.29.42
Pobierz

źródło: comment_1596601438E1LPtP31FwilwOF7XDgsSm.jpg
Pobierz@krafal0: wspólne konto bankowe, istniejące jako dodatek do indywidualnych, to super sprawa. Comiesięczne równe przelewy, potem opłaca się z tego rachunki czy wspólne wypady, spokój i wygoda.
@yeloneck: bardziej niż o hajs boją się że jakiś pryszczatek z portalu ze śmiesznymi obrazkami nazwie ich cuckiem
@ambereyed: konta indywidualne to kompletna podstawa, i na nie mają wpływać pensje. U mnie jest tak, że nawet haseł do nieswoich kont żadne z nas nie zna. Bo w sumie po co, w razie "niemca" i tak bank udostępni dostęp małżonkowi, a na codzień to niepotrzebne. Do tego dokładnie rozpisany excel z domowymi wydatkami / wpływami, co na które
Przed ślubem miałem oddzielne konto z żoną, wszystko rozliczaliśmy w excelach.
Obecnie nie wyobrażam sobie, mając dzieci, dwóch kont. Do końca życia mam w excelu siedzieć? Liczyć kto wydał na kaszkę, kto na pampersa? Czy kupno narzędzi do hobby to mój wydatek? A może wspólny, bo przecież tymi narzędziami zrobie domek w
@Marek_Licyniusz_Krassus: Ale ja mam wspólne konto i wydaję na co chcę, różowa też.
Z kim wy żyjecie
Dodaj do tego równania że nagle jedno z was dostaje 500+, drugie 1,5k za wynajem współnego mieszkania, na jedno jest zarejestrowane mase usług online z których korzystają wszyscy w domu, a drugie opłaca rachunki. Nagle przelewanie tej samej