Wpis z mikrobloga

Jak się w tą gre wygrywa? to jest nienormalne jakich ludzi dostaje. Mam 23 poziom i nie wiem jak mam nabić 30 na rankedy. Co chwile przegrana, przegrana przegrana, nie ważne czy robie 14/5 czy mam 8cs na min to nie ma znaczenia bo nas przeciwnik rozjedzie. Jakieś fajne adc do grania? mam vayne i niby spoko ale eraly jest ciężki i jak mnie zestąpują to jest gg, mam też mfke ale ciężko tym się robi dmg jak team debilny, ashe niby spoko ale czegoś mi na niej brakuje.
#leagueoflegends
  • 23
@DeathDust98: vayane się skaluje od momentu zakupu botrka przed siedzisz na linii i się modlisz
mf'ka polega na pokowaniu z Q przez umierające miniony tak żeby wchodził krytyk i wtedy nawet itów nie musisz mieć, bo wali jakieś 300 hp na kryt( ͡° ͜ʖ ͡°)
ashe jest dla ciebie idealna
będziesz dostawać #!$%@? przez najbliższe 2 miesiące minimum ()
@DeathDust98: hahahaha #!$%@? z tego, że grałeś kiedyś jak riot co pół roku wywraca metę dupą do góry o dodawaniu nowych postaci nawet nie wspominając ja niby gram często a nawet nie wiem jakie spelle ma lilia o przelicznikach nie wspominając
a już ma być kolejny strzelec nowy, jakby feederów na bocie było mało( ͡º ͜ʖ͡º)
@Shado2025: jak komuś napiszesz że ma wypracować sobie map awarness, cały czas obserwować i przewidywać ścieżkę junglera, nie grać overagro bez wizji, robić resety na liniach z canonem itd. to myślisz że lepiej do kogoś dotrzę skoro ma problem z wygraniem normalka na 23lvl? Możesz zagrać względnie w porządku cały mecz ale jedna głupia wyjebka po 25 min i gg, ale jak to? Przecież mam dobre staty i 8cs/min.
mam 2k godzin w docie, a kiedyś grałem 3 lata w lola. Teraz ząłożyłem nowe konto i mam problem z carowaniem tych bobów xD

@DeathDust98: poziom też cały czas idzie do góry- jak miałeś przerwę, to teraz Ty jesteś do tyłu, a może nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz. Graj i wróci Ci skill i zaczniesz się wspinać znowu.
@Zakakaikane: > cały czas obserwować i przewidywać ścieżkę junglera
Żeby chociaż na masterach to potrafili xd
Nie no nie chodzi o to że ma nauczyć się całej mechaniki gry zanim w ogóle usiądzie do rozgrywki. Ale jak już mówisz że ma nie popełniać błędów, to możesz napisać jakich, najlepiej dostosowanych do jego poziomu. Dla adc w late będzie to zwykle chociażby "NIE WPIEPRZAJ SIĘ W TEN KRZAK NA ŚLEPO" tudzież "TAK,
Na pewno wina przegranych nie jest team. Pokaz jakie staty miałeś albo sam na nie spojrz i powiedz ze zagrałeś kazda grę idealnie. Jeśli nie to jesteś częścią powodu przegranej gry. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę tym lepiej. @SarahC jest trochę ze tak powiem „odklejona od rzeczywistości” wiec bierz (albo lepiej wcale) te rady z pewnym dystansem.
@trylylyly: diax czy co tam masz nie daje ci prawa obrażać ludzi, ja nie wyzywam ludzi z brązu czy niższych dywizji i nie mówie o nich że są odklejeni od rzeczywistości więc nie bądź bezczelny w swojej arogancji
i nie psuj radochy z gierki ludziom przez swoje chamstwo czy ci się to podoba czy nie goldy też grają (a są jeszcze rangi poniżej)