Wpis z mikrobloga

Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, może teraz przestaniecie robić powiązania pomiędzy jakimś przypadkowym prowokatorem a LGBT.

Chociaż kogo ja oszukuję, rozróżnianie flagi z 7 kolorami od tej z 6 kolorami dla prawaków jest dostępne tylko, kiedy ktoś pokazuje 7 kolorowe flagi na chrześcijańskich obrazach, wtedy już każdy prawak doskonale wie, że to zupełnie inny symbol ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak pasuje do narracji, że wczoraj podczas prowokacji w Warszawie to na pewno była flaga LGBT, to wtedy możliwość liczenia do 7 i rozpoznawania kolejności magicznie zanika.

#bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #neuropa #konfederacja #4konserwy oraz #bekazlewactwa tylko po to, aby grupa docelowa zobaczyła ¯\_(ツ)_/¯
R187 - Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, moż...

źródło: comment_1596353912sUw6cLHolB3UFggjNNbKfl.jpg

Pobierz
  • 323
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cały ten ruch LGBTQ to nic innego jak socjotechnika. Celowe szukanie dziury w całym, poróżnienie ludzi i stworzenie kolejnej podgrupy, która będzie odwracać uwagę od spraw ważnych

@engineer: XD No tak równe prawa to szukanie dziury w całym. Wiesz jak to komicznie brzmi w zestawieniu z fragmentem wyżej w teojej wypowiedzi:

Nikt, a już na pewno nie ja, nie ma nic do osób homoseksualnych. Każdy ma prawo do szczęścia w
  • Odpowiedz
dzbanie xd wytłumacz to tej małpie lgbt z balkonu że źle używa barw. Nie ten adres.

Czyli że lewaki nie umieją liczyć i zrobić odpowiednej flagi?

klasyczne lewe „to nie był prawdziwy X” xD

prawda jest taka że jakiś elgiebet pomylił flagi swojej organizacji

Najwyraźniej ten zbok, który wczoraj chciał zaistnieć jest na tyle przygłupi, że nie wie iż flaga LGBT ma sześć, a nie siedem barw
  • Odpowiedz
tęczowy chłopaku róbcie tak dalej , przypominam na czym polega demokracja decyduje większość .wasze lgbtrtvagd jest w mniejszości w społeczeństwie nawet z waszymi sympatykami

@bols83: możesz pokazać jakąś analizę, że poparcie dla postulatów LGBT spadło po tej konkretnej akcji Elżbiety Podleśnej z tęczową aureolką? Zwłaszcza, że jeszcze po niej opozycja dostała większość w senacie?
No i w większości chyba nie jest te ~37%, które chodzą do kościoła? Obstawiam, że większość
  • Odpowiedz
jakie fikołki intelektualne robicie.

@Catit: szooo? Nie no nie mam słów. Dyskusja z kimś kto robi taką k---ę z logiki jest po prostu niemożliwa...
Złodziej łapie policjantów na obławiei krzyczy 'do paki z nimi'...

Dobranoc, nie wołaj mnie już.
  • Odpowiedz
Dyskusja z kimś kto robi taką k---ę z logiki jest po prostu niemożliwa...

@aberazioon: tak, dobrze siebie opisałeś. Flaga lgbt to 6 kolorów i czerwony u góry. Jakieś pseudoanalizy randomów nie mają tu znaczenia. Wy byście udowadniali, że flaga Pl jest flagą Malty, gdyby wam to pasowało do urojnej wizji świata
  • Odpowiedz
dzbanie xd wytłumacz to tej małpie lgbt z balkonu że źle używa barw. Nie ten adres.

Czyli że lewaki nie umieją liczyć i zrobić odpowiednej flagi?

klasyczne lewe „to nie był prawdziwy X” xD

prawda jest taka że jakiś elgiebet pomylił flagi swojej organizacji
  • Odpowiedz
tak, dobrze siebie opisałeś

@Catit: a swastyka jak się kręci w drugą stronę to też nie jest już swastyką? Pierwsza byś k---a leciała i robiła inbę "bo onr" i zapewniam cię - już byś nie patrzyła na kolejność kształtów i barw. Jeszcze raz proszę, nie rób dziewczyno k---y z logiki. Miej pretensje do swojego zioma z parapetu że źle używa barw. Wyparcie i przygryzanie warg nic ci nie da. W
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Catit: wytłumacz mi proszę jak wygląda ta walka o równe prawa? Czy tak jak walczyły kobiety w ubiegłym wieku? Czy może jak wypyszczenie klaunów niespełna rozumu z cyrku dla psychopatów? Dlaczego zamiast dyskusji jest kontrowersja?
Podoba Ci się jak na zachodzie, gruby, wąsaty facet, wbity w latexy i inne babskie ciuchy edukuje przedszkolaki? Uważasz, że to dobry wzór? Albo zmuszanie dzieci do interesowania się seksualnością kiedy one jeszcze nie rozumieją,
  • Odpowiedz
wytłumacz mi proszę jak wygląda ta walka o równe prawa? Czy tak jak walczyły kobiety w ubiegłym wieku? Czy może jak wypyszczenie klaunów niespełna rozumu z cyrku dla psychopatów? Dlaczego zamiast dyskusji jest kontrowersja?

@engineer: gdzie ty widzisz kontrowersje na zwykłym marszu równości? Xd Już więcej kontrowersji jest na Marszu Niepodległosci, gdzie zawsze jest jakiś faszystowski blok, od którego oczywiście organizatorzy się odcinają, ale jakoś zawsze się pojawia, odpala się race
Catit - > wytłumacz mi proszę jak wygląda ta walka o równe prawa? Czy tak jak walczył...

źródło: comment_1596478514gNptFvshTRmEirPcavSLbP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ile razy dziennie widzisz logo Google? Pamiętasz jakie ma kolory?

No właśnie xD

@edgar_k: flagę na marszu równości na żywo widziałam raz i pamiętam. Nie wszystkie kolory po kolei, ale na 1 rzut oka widzę, że ta ma za dużo kolorów i czerwony nie jest u góry. Tak samo, gdyby ktoś dał mi logo Google z G powiedzmy w kolorze zielonym, to od razu poznałabym, że coś jest nie tak.
  • Odpowiedz
@Catit: tak, wybacz błąd ortograficzny. To zdecydowanie świadczy o mojej niewiedzy. Bardzo typowe dla Twojego środowiska, żeby agresywnie czepiać się wszystkiego i szufladkować. Bo chyba nie ma sensu pisać, że nie jestem ani prawakiem, ani konserwatystą? Ale lewa strona w ogóle nie bierze pod uwagę, że ktoś może mieć mieszane poglądy, a kwestie światopoglądową pozostawić ludzkiej prywatności. Co więcej, oczywiście brak odpowiedzi na pytania. Zero dyskusji tylko agresja i rzucanie
  • Odpowiedz
Ale może tak się składa, że osoby homoseksualne, które poznałem, nigdy w życiu nie przyznały by się, tak agresywnej osobie jak Ty kim są, bo to ich prywatna sprawa na kogo się jarają i nie muszą tego afiszować całemu światu?

@engineer: tak się składa, że nie wiem, o czym piszesz, bo ja nie zmuszam nikogo do przyznawania światu, kim jest xD W tej kwestii stroną, która chciałaby wymuszać zachowania, są tobie
  • Odpowiedz