Aktywne Wpisy
Horkheimer +93
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +42
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Chociaż kogo ja oszukuję, rozróżnianie flagi z 7 kolorami od tej z 6 kolorami dla prawaków jest dostępne tylko, kiedy ktoś pokazuje 7 kolorowe flagi na chrześcijańskich obrazach, wtedy już każdy prawak doskonale wie, że to zupełnie inny symbol ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak pasuje do narracji, że wczoraj podczas prowokacji w Warszawie to na pewno była flaga LGBT, to wtedy możliwość liczenia do 7 i rozpoznawania kolejności magicznie zanika.
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #neuropa #konfederacja #4konserwy oraz #bekazlewactwa tylko po to, aby grupa docelowa zobaczyła ¯\_(ツ)_/¯
Czytasz moje myśli
oczywiście standardowo, wrzuciłeś na mirko, żeby była kontrola nad komentarzami i brak możliwości zakopania xD
Zarówno ćwierć mózgi palące tęcze, jak i ćwierć mózgi miziające się po fiutku z parawanem to są świadomi czy zmanipulowani prowokatorzy.
A dobrze wiadomo, kto za tym wszystkim stoi.... ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
@mam_klucz_do_sracza: a oprócz tego, w ramach grupy kontrolnej, zróbmy kraj
mężczyzni nie promują otwarce pedofilii per se, więc analogia jak z podręcznika lewaków
A odnosząc się do meritum, to dla mnie w ogóle wyciąganie wniosków na podstawie pojedynczych wyskoków ludzi z danej grupy nie jest wyznacznikiem dla całej grupy. W każdej grupie mogą zdarzyć się debile.
Komentarz usunięty przez autora