Wpis z mikrobloga

Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, może teraz przestaniecie robić powiązania pomiędzy jakimś przypadkowym prowokatorem a LGBT.

Chociaż kogo ja oszukuję, rozróżnianie flagi z 7 kolorami od tej z 6 kolorami dla prawaków jest dostępne tylko, kiedy ktoś pokazuje 7 kolorowe flagi na chrześcijańskich obrazach, wtedy już każdy prawak doskonale wie, że to zupełnie inny symbol ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak pasuje do narracji, że wczoraj podczas prowokacji w Warszawie to na pewno była flaga LGBT, to wtedy możliwość liczenia do 7 i rozpoznawania kolejności magicznie zanika.

#bekazprawakow #bekaznarodowcow #lgbt #neuropa #konfederacja #4konserwy oraz #bekazlewactwa tylko po to, aby grupa docelowa zobaczyła ¯\_(ツ)_/¯
R187 - Drodzy konserwatyści, przygotowałem wam poradnik na rozpoznawanie symboli, moż...

źródło: comment_1596353912sUw6cLHolB3UFggjNNbKfl.jpg

Pobierz
  • 323
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@R187: twoje tłumaczenie jest tak śmieszne, że aż wyobrazilem sobie sytuację jak jakiś ultraprawak tłumaczy że swastyka z jednym dłuższym ramieniem nie ma zupełnie nic A nic wspólnego z nazizmem, a tak generalnie to tylko symbol szczęścia.
  • Odpowiedz
@R187: wyjaśnisz, dlaczego akurat mnie zawołałeś do tego wysrywu?

oczywiście standardowo, wrzuciłeś na mirko, żeby była kontrola nad komentarzami i brak możliwości zakopania xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@R187: alez keklem XD Wyglada jak tlumaczenie naroli, ze ta swastyka co to nosza to nie ma nic wspolnego z Narodowym Socjalizmem, no bo przeciez jest nie w te strone i w ogole jest to symbol szczescia XD
  • Odpowiedz
@R187: Każda zdrowo myśląca osoba wykmini, że zarówno z jednej jak i z drugiej strony mamy do czynienia z marnymi prowokacjami, które mają za zadanie jedynie zaognić sytuację i eskalować konflikt.
Zarówno ćwierć mózgi palące tęcze, jak i ćwierć mózgi miziające się po fiutku z parawanem to są świadomi czy zmanipulowani prowokatorzy.

A dobrze wiadomo, kto za tym wszystkim stoi.... ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
GregPelka - @R187: Każda zdrowo myśląca osoba wykmini, że zarówno z jednej jak i z dr...

źródło: comment_159637087717EgIqKSE6G4YEYMSoWI0B.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
zróbmy kraj dla LGBT, będę tam sami nie binarni, homo sodomici, i zobaczymy ile przetrwa taki eksperyment. Mogę ci odpowiedzieć od razu na to pytanie. Sodomici nie przetrwają nawet jednego pokolenia i wyginą. Na takiej podstawie możemy łatwo utworzyć założenie, że sodomici działają na szkodę narodu , w związku z czym promowanie ideologii lgbt powinno być karalne na poziomie konstytucji.

@mam_klucz_do_sracza: a oprócz tego, w ramach grupy kontrolnej, zróbmy kraj
  • Odpowiedz
@R187: dziękuję za wołanie, bo jest to przynajmniej jakaś próba dialogu. Większość #neuropa w ogóle nie wykazuje chęci do dialogu tylko blokuje osoby o innych poglądach.
A odnosząc się do meritum, to dla mnie w ogóle wyciąganie wniosków na podstawie pojedynczych wyskoków ludzi z danej grupy nie jest wyznacznikiem dla całej grupy. W każdej grupie mogą zdarzyć się debile.
  • Odpowiedz
@R187 wykopałem znalezisko tylko z tego powodu iż uważam że zachowanie tego gościa było karygodne i żenujące. Jak dla mnie mógł mieć tam jaką kolwiek inną flagę i nadal uważałabym tak samo. Jak niewiele trzeba aby zostać nazwany przez kogoś w internecie dzbanem i prawakiem.
  • Odpowiedz
@R187: Informacja nieprawdziwa i manipulacja, nie ma jednolitej flagi lgbtq. Pierwotnie, pod koniec lat 70'tych, miała osiem barw, później zrobili sześć ponieważ aktywistom brakowało materiałów w odpowiednim kolorze do produkcji większej ilości flag na marsze i wiece(m.in. hot-pink i indigo). Usuwanie znaleziska przez moderację, na podstawie fałszywego zgłoszenia, to takie trochę negowanie faktu że osoby i sojusznicy lgbtq używają przedmiotów o tematyce tęczowej oraz tęczowych schematów kolorów jako zewnętrznego symbolu
  • Odpowiedz
@1pikoFarad: to kusząca propozycja ale patrzenie na cierpienia lewactwa po zaaplikowaniu im logiki bez znieczulenia przynosi mi dużo więcej radości ( ͡º ͜ʖ͡º) nie mniej dziękuję za zaproszenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Ale z tego co słyszałem, to chyba nie jest jakiś jednolity ruch, pewnie tam są setki odłamów. Może to flaga takiego jednoosobowego odłamu.
  • Odpowiedz