Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu https://tablica-rejestracyjna.pl/ schodzi na psy. W top najgorszych kierowców, co miesiąc na pierwszych miejscach pojawiają się numery rejestracyjne jakichś gwiazd youtubowych czy innego rodzaju influencerów, zamiast rzeczywiście najgorszych kierowców z danego miesiąca. Każdy taki ma setki śmieciowych komentarzy na stronie danej tablicy.

#tablicarejestracyjna #polskiedrogi #gorzkiezale
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HetmanPolnyKoronny: Co gorsze, można nawrzucać komuś nawet, jeśli ten ktoś jest niewinny. Wystarczy dobrze wykadrować zdjęcie i dodać odpowiedni opis.

Mimo to można sobie pooglądać historię niektórych aut. Niektórzy trafiają tam więcej niż raz.

Poza tym z tego, co wiem z pierwszej ręki, policja też korzysta z tej strony.
  • Odpowiedz
@Qba1996: Aż tak głęboko nigdy tego nie analizowałem. Wiem jednak, że kiedyś oglądało się kierowców z top 10 miesiąca i rzeczywiście można było zobaczyć ciekawe przypadki naprawdę złych zachowań. Teraz większość to jakieś śmietniki z dziesiątkami śmieciowych komentarzy. Ciężko w ogóle znaleźć, z jakiego powodu te numery tam się znalazły, a zwykle okazuje się, że to numer jakiejś internetowej gwiazdy.
  • Odpowiedz
Ta strona od lat jest jednym wielkim rakowiskiem razem z administracją i moderatorami na czele. Wystarczy np. spojrzeć na rejestrację K1 FRIZ. Pełno ameb i trolli się tam wypowiada, ale jak ja przy tej rejestracji napisałem komentarz gdzie stwierdziłem, że takiego wysypu nieudczników i trolli od dawna nie widziałem, to komentarz ten został usunięty, a reszta oczywiście nie tknięta xD A szkoda, bo na początku stronka była na prawdę kozacka, a rankingi
  • Odpowiedz