Wpis z mikrobloga

Praktycznie wszyscy moi koledzy z podbazy i licbazy pozakładali rodziny, tylko ja jedyny nie umiem sobie ułożyć tego zawszonego życia przez różne koleje losu. Nawet tacy dwaj koledzy, którzy tak samo jak ja przez wygląd nie mają sans na znalezienie żony potrafią czerpać radość z życia takiego jakie mają (pasje) i chwalić się nim w mediach społecznościowych, a ja? Mógłbym wyrzygać czarna pigułkę, porzucić Wykop na zawsze, a i tak już zawsze będę się porównywał z tymi, którymi coś udało się osiągnąć.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #przegrywpo30tce #nienawiscdosamegosiebie
CulturalEnrichmentIsNotNice - Praktycznie wszyscy moi koledzy z podbazy i licbazy poz...

źródło: comment_1595741485AFiXtEbsFySvLWndq4Fxy8.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CulturalEnrichmentIsNotNice: podążaj własną ścieżką życia, a nie tą która zostaje większości narzucona przez jakieś normy, które nawet nie obowiązują na całym świecie. Po za tym ciekawe ile z tych "związków" przetrwa. Po do trzech lat przemija okres tzw "zakochania", potem ludzie tylko z racjonalnych względów zostają ze sobą, alr najczęściej rozstają, jeżeli nie ma bobasa, czy innego zobowiązania, na które przedwcześnie się zdecydowali
  • Odpowiedz