Aktywne Wpisy
PavulonRazPavulonDwa +456
Kto by się spodziewał że jeden z tych faszystowskich patusów od kontrolowania ukraińskiego biura jest na rencie i mieszka z mamą xD
#brak tagu polityka bo post nie odnosi się bezposrednio do partii tylko do tych ciamajd.
#konfederacja
#prawica
#brak tagu polityka bo post nie odnosi się bezposrednio do partii tylko do tych ciamajd.
#konfederacja
#prawica
źródło: 58475
Pobierz
Wojciech_Skupien +270
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

Jest to historia o szepczącym lesie wśród trzeszczących śniegów. O pamięci i bólu utraty. O miłości do rodziny, popychającej młodą Tove do podróży, w trakcie której przyjdzie jej odkryć baśniowy świat skandynawskiego folkloru. I o skrzywdzonej królowej kruków. To uwspółcześniona baśń, w którą zanurzyłem się jak buty w zaspę.
Recenzja gry Röki
#gry #pcmasterrace #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1595608095ha9P61yeoooZvn1SHWkxIQ.jpg
Pobierz