Aktywne Wpisy

prof-tomasz-trapez +794
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
Jamniki2 +10
W poniedziałek pierwsza dywidenda od SCHD, 2 k usd xD i tak co trzy miesiące (co roku 10% więcej) jakby się uprzeć do można by już w-----ć palę i siedzieć w Tajlandii chyba co? Dobijemy do 15k zł miesięcznie i pomyślimy... bo na pokładzie dzieciak za 3 miesiące.
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 21.22.10
Pobierz

#pracbaza #zarobki #fabrykaazbestu
źródło: comment_1595572560LUAY443YaxsXC0QsHysadZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Na etacie w uberkorpo dorobisz sie garba, splat rat kredytu 500k na apartament 30 metrów, nerwicy i rozwodu przez nadgodziny.
Oczywiście każdy wybiera swoja drogę zycia i dla wielu sukces jest tym, czym dla kogos podłoga. Fakt jednak jest taki ze
Nie do końca dlatego że już nie chce mi się pracować choć dopiero 41 lat na karku
A tak bo zarabiam dużo i się nie przemęczam, siedzę i klikam w kąputer i wpada mi kilkanaście tysięcy euro. Ale wolałbym już domek w Beskidzie i mieć wywalone na wszystko i piec chleb
@suqmadiq2ama: albo 27k jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)