Aktywne Wpisy
klef96 +116
Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Wezwoguleicstont +25
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
#neuropa #konfederacja #polityka #4konserwy #lewica #psl #wybory #korwin #ruchnarodowy
Ktoś : PiS zaora po wyborach Konfederację.
Wyborca Konf.: Ta, akurat...
PiS: Zmienia podział okręgów i Konfederacja znika z Sejmu.
Wyborca Konf.:
Nawiasem mówiąc okręgi do senatu:
Bielsk Podlaski 171k wyborców
Kraków 514k wyborców.
Przecież te okręgi do senatu to jest żart. Pomijając PiS to różnice w wadze głosu są gigantyczne i chore.
Komentarz usunięty przez moderatora
i się kuraw nie pomyliłem ...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Okręgi_wyborcze_do_Senatu_Rzeczypospolitej_Polskiej
Ja wiem że modne jest kręcić bekę z kobfy ale pamiętajcie że większość wyborców tej partii (nie Bosaka) poparła mimo wszystko trzaskoekirgo
@noitakto tak jak lewica w 2015? (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Herubin: też nie rozumiem tych okręgow do Senatu. Przecież te do sejmu są aktualizowane - ilu posłów na okreg przypada, to nie są stwlenwwrtosci. Dlaczego tak nie jest w debacie, nie wiem.