Wpis z mikrobloga

@snickers111a: Jaki ból dupy w komentarzach, tak jakby istniała chociaż jedna osoba na świecie, która specjalnie tego nie wyłączyła, bo chce "szpanować". :D Zwyczajnie się nie chce, bo nie ma to żadnego znaczenia dla większości użytkowników. Sam nie wyłączałem, bo zdjęcia robię albo dla siebie, żeby mieć na pamiątkę, albo na szybko, żeby komuś coś pokazać, a osoby, z którymi się zadaję widocznie mają co robić z wolnym czasem, żeby nie
@josedra52: No tak #!$%@?, będę specjalnie zamawiać etui bez wcięcia xD nie moja wina ze 95% etui do iphona a czasami nawet i wszystkie w sklepach stacjonarnych maja wcięcie. W przypadku watermarka tak samo jak jabłka na widoku uzytkownik nie robi tego Celowo czego nie można powiedzieć o naklejkach na samochodzie, i to jest według mnie #!$%@? umysłowe.
Pobierz
źródło: comment_1595241437iG36XdlqOzJWsq50YL6HmI.jpg
ponieważ wymaga to włączenia ustawień, znalezienia odpowiedniej opcji i następnie przestawienie jej na inną wartość. To najwyraźniej przerasta umiejętności techniczne typowego posiadacza telefonu w 2020.

@Iskaryota:

Jest też opcja, że:

a) nie zauważają tego
b) zauważają, ale mają #!$%@?

Tak samo jak z naklejkami na nowych laptopach. Normalny człowiek ściąga je od razu po zakupie, ale niektórzy mają #!$%@?.