Aktywne Wpisy
wykop +45
🎉 Mamy dobrą wiadomość! 🎉
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
Uruchomiliśmy nową funkcję: grupowanie powiadomień! Wasze powiadomienia będą teraz bardziej przejrzyste i uporządkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć, podobne informacje – na przykład te z tych samych tagów – będą zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarządzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstała dzięki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak działa w codziennym
drobne_na_taryfe +269
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Była z tym sama, nikt jej nie pomógł. Ale do osądu jak ona w ogóle może tak mówić cała kolejka ludzi.
#prolife #aborcja #pieklokobiet #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Aaa czekaj, ze co nie masz warunkow, nie mozesz, jestes chory/a, wyezdzasz za granice, nie pogodzisz tego z praca, masz dwa psy w domu, itd? Ale ogolnie gdyby nie to to
@larvaexotech No prawda, jakoś nikt nie chce kupić telewizora bez matrycy, a dziecko bez mózgu to już ma się urodzić i zdechnąć, marnotrawstwo zasobów w imię ideologii fałszywego kultu żydowskiego bożka i starych bab.
@Zeugma: a ja popieram, traktuję płód tak samo, obojętnie czy upośledzony czy nie, hipokrytą jest ktoś kto popiera aborcje jeżeli chodzi o upośledzenie życia płodu, a kto nie popiera aborcji jeżeli płód nie jest upośledzony
Jak się upośledzony płód urodzi to może wtedy go zapytajcie czy nie chciałby być abortowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tekserew: skad to wiesz? Moze po prostu miala inne potrzeby niz Ty