Wpis z mikrobloga

Hej,

Tak jak obiecałem dziś zaczynam walkę ze swoimi kilogramami.

Dzien 0
Tydzień 1

Waga:128,7kg

Reszta na foto.

Przechodzę na liczenie kaloryki oraz ćwiczenia. W następna sobotę kolejny pomiar, zestawienie kaloryki z poprzedniego tygodnia z rozbiciem na dni oraz zestawienie czasu ćwiczeń. Stay tuned i trzymajcie kciuki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#fitkartofel #chudnijzwykopem
RozbrykanyKartofelek - Hej,

Tak jak obiecałem dziś zaczynam walkę ze swoimi kilogr...

źródło: comment_1595049803tZxRnXkFDQYvaC6vCTDHSu.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@leniuchowanie: nie współpracuje. Jem wszystko na co mam chęć oprócz slodkich i slonych przekasek i wszystko w limicie kalorycznym.

Wczesniej gralem w reczna i siatkowke oraz silka.

Na studiach przestalem calkowicie cwiczyc a, przyzwyczajenia jedzeniowe zostaly. Podejrzewam, że wzgledem nowego zapotrzebowania bylem ze 2k kcal ponad i poszlo.

Czyli ogolnie: lubilem jesc zawsze i duzo, dopoki 6x tyg robiłem cos to waga byla w normie. @Cumpelnastodwa: robie, bede
  • Odpowiedz
@RozbrykanyKartofelek: Czyli mowisz, ze przez lata sie zapuszczales, a teraz z dnia na dzien poprawiasz diete, zaczynasz cwiczyc i jeszcze bedziesz to wszystko dokumentowal, robil wpisy i tabelki? No tak, powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@RozbrykanyKartofelek: mordo idz do lekarza i niech Cie skieruje na badania: morfologia, mocz te sprawy. Na bank masz podniesiony cholesterol, a pewnie nie tylko. Dojdzie kolejna statystyka, o ktora bedziesz mogl zadbac i poprawic :)
Jakie cwiczenia u Ciebie wchodza w gre?
  • Odpowiedz