Wpis z mikrobloga

@jurgenklopp aa ok, czyli jak mam komputer co robi 300 fps i monitor 60hz to mam niby 300 fps, ale widzę tak naprawdę tylko 60? I jeszcze pytanie o sens grania na takiej rozdzielczości, skoro komputer spokojnie uciagnalby fhd?
  • Odpowiedz
@Lucider5: widzisz 300 gra po prostu z--------a chodzi płynnie nic nie muli, a sens jest taki ze nawet proplayerzy mają w dupie FHD i grafike i maja wszystko ustawione na LOW i jak najwieksza wydajność. Po prostu im wieksza rozdzielczosc tym mniej fpsów, choc niektorzy graja na wiekszej ale to mniejszość. Walka jest o jak najwieksze i najstabilniejsze fpsy. CS jest specyficzną grą masz dobrego kompa a i tak stawiasz
  • Odpowiedz
@kiedys_to_byl_hibhob no dobra, łapie różnice, po prostu chodzi mi o sens posiadania większej ilości fpsow skoro i tak ich nie zobaczymy, bo monitor ma tylko np 60 Hz i pokaże 60 klatek na sekundę,, tak? To po co te dodatkowe fpsy? W niektórych grach które nie są kompetetywne jak Cs jak np w wiedźminie możesz nawet zablokować fpsy np na 60 jeżeli masz monitor z 60hz, tak jak by więcej fps
  • Odpowiedz