Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz
bar125 +30
To już chyba wiem kto nam zafunduje kolejnego czarnego łabędzia wkrótce
#gielda
#gielda
źródło: 63de6798e0efd59117260017c52e39f903625e82f6feed2396731cc742b321ae
Pobierz

Uważam, że żyjemy obecnie w czymś w rodzaju wojny cywilizacji.
Lewa strona, która nasila cenzurę, poprawność polityczną, która robi się coraz bardziej agresywna, która katuje ludzi na ulicach (USA i Zachód - ruch B.L.M.), zaczyna coraz bardziej uwierać normalnej i chcącej żyć w zdrowym kraju części społeczeństwa.
Teraz Ci zwykli ludzie, przerażeni lewackim, wręcz marksistowskim szaleństwem, zszokowani brutalizacją wywołaną przez mniejszości narodowe z Bliskiego Wschodu i Afryki, zaczynają głosować na partie prawicowe.
Więc ta lewa strona wie, że jej czas dobiega końca, i zaczyna coraz bardziej agresywnie sobie poczynać. Z historii wiemy, że upadające systemy stają się coraz bardziej brutalne i oderwane od rzeczywistości. Coraz bardziej szaleńcze. I to się właśnie dzieje teraz. Obserwujemy to na co dzień.
#przemyslenia #z----------------a #takaprawda #neuropa #4konserwy #swiat
źródło: comment_1594895599stqLP9pomrAuMEsh4lb5LA.jpg
Pobierz@wojna: Nie.
@wojna: Na jakie partie prawicowe?
Tak. Jest akcja i reakcja, coraz bardziej agresywne działania muszą spotkać się z coraz bardziej radykalnymi
Brutalizacja z bliskiego wschodu? Mogę poprosić jakieś statystyki? Jakieś dowody? Bo z tego co kojarzę to mamy całkiem dodatnie K/D w stosunku do arabów xD
Coraz bardziej brutalne? No tak, prawicowe rządy takie miłujące. Apartheid, wykluczenie kobiet z życia społecznego, brak praw pracowniczych,
@wojna: ciekawe, że nie zauważasz tego, że właśnie opisałeś kraj swojego pochodzenia, w którym od kilku dobrych lat karty rozdają konserwatyści.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojna: masz na mysli wsadzanie ludzi do wiezien za obrazanie urojonych bozkow i martwych od 2000 lat zydow?
Na upartego jest odwrotnie niz piszesz, bo nawet ta prawica sie w ciagu pokolenia znaczaca zliberalizowala w swoich postulatach. Przynajmniej na zachodzie.
A ten ogień to jakiś wymysł progresywistów, moi rodzice i ich rodzice i rodzice ich rodziców jedli zawsze surowe mięso, więc tak ma być
Wiele konserw jest normalnie nastawionych do nowych technologii, nikt nie walczy z wiatrakami na ogół ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam jako konserwa się wkurzam np że ludzie
@ravenking: no nie domyśliłem się, że dawanie socjalu, podwyższanie podatków, tworzenie zakładów państwowych jest działaniem prawicowym - tylko dlatego, że ściga się LGBT i chodzi do kościoła. ¯\_(ツ)_/¯
Według mnie to nie prawica, a lewica filokatolicka.
@Porucznik_Blaze: Już jak zaczynałem tutaj siedzieć 10 lat temu to widziałem takie same teksty, że Europa upada, ale się budzi, biali niedługo się W-----Ą i będziecie mieć problem, zobaczycie w---------y wam xddd
5 lat temu to samo, dzisiaj to samo, za 5, 10 i
@wojna: Większość amerykanów popiera te protesty więc xd