Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 148
@Xtreme2007: To nie jest demokracja tylko upadlanie mniej rozwiniętej umysłowo części społeczeństwa, pokazanie, że można ich kupić za kilkaset złotych tygodniowo. Wstydźcie się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CoJaNaTo: polecam przejechać się na wschód i zobaczyć jak ta "bieda" wygląda. Bieda to jest w Warszawie. Takiego wszechobecnego smrodu szczyn i żebraków jak w Warszawie to nigdzie indziej nie spotkałem jak żyje.
  • Odpowiedz
  • 6
@czeki21: Akurat w celach służbowych podróżuje po całym kraju więc nie powiesz mi, że na Twoim lokalnym podwórku nie ma żebraków i smrodu. Po prostu musiałbyś do każdego indywidualnie zajrzeć do domu, a w Warszawie masz możliwość spotkać ich na ulicy, bo kręcą się tam w poszukiwaniu lepszego bytu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tymczas0wy: XDDDDD jak mnie śmieszy ten płacz neuropy po każdej porażce ich kandydata i te opinie, że demokracja jest zagrożona w jaki sposób? Jak to Korwin mówi chcieliście demokracji? To ją macie!
Qweiop - @Tymczas0wy: XDDDDD jak mnie śmieszy ten płacz neuropy po każdej porażce ich...
  • Odpowiedz
7. Głos decydujący miała ludność wiejska dalekiego wschodu trudniąca się w życiu z zapomogi i socjalu. Chwała beneficjentom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CoJaNaTo: i będą tak głosować, zwłaszcza przez takie p---------e:P
  • Odpowiedz
@CoJaNaTo pan Grzegorz Schetyna powiedział że "wybory wygrywa się w Końskich", co też oczywiście okazało się prawdą. Duda aż do ostatnich godzin kampanii jeździł po "Polsce powiatowej", Trzaskowski ten czas poświęcił min. pani Tokarczuk, wcześniej nie pokazywał się zbyt często na prowincji. Nie wiem skąd zatem zdziwienie że wieś wybrała Andrzeja ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Duda aż do ostatnich godzin kampanii jeździł po "Polsce powiatowej", Trzaskowski ten czas poświęcił min. pani Tokarczuk, wcześniej nie pokazywał się zbyt często na prowincji. Nie wiem skąd zatem zdziwienie że wieś wybrała Andrzeja ¯\(ツ)/¯

@1atilla1: nie ma zdziwienia, ale jeżdżenie po wisach Trzaskowskiego nic by nie zmieniło. PiS kupił głosy na wsiach socjalem, propagandą i straszeniem. Tyle. Nie ma jak wygrać z tym co działo się w kampanii. Wschodnie
  • Odpowiedz