Wpis z mikrobloga

@LibertyPrime: Niesamowicie mnie w-----a jak wmawiasz sobie jakąś rzeczywistość, a później bohatersko ustawiasz się w roli tego oświeconego co wiedział lepiej. Nie k---a, wykop nie żył w bańce medialnej. Wszyscy wiedzieli jak wygląda sytuacja i że będzie bardzo ciężko.
  • Odpowiedz
Wszyscy wiedzieli jak wygląda sytuacja i że będzie bardzo ciężko.

@Mikka: Może ty wiedziałeś. Szkoda tylko że nie poinformowałeś o tym reszty wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Jaki ty jesteś żenujący to szkoda mi czasami słów, że można być tak naiwnym, wypierającym rzeczywistość człowiekiem, a jednocześnie tak pewnym siebie.
  • Odpowiedz
@pastor_manning: Profity rzeczowe za głosowanie - to samo zrobiono tydzien temu w referendum w Rosji żeby zachecić popierajace Putina regiony.
Zapowiedź ochrony przed lgbt wpisana do konstytucji - to samo zrobił Putin aby zyskać poparcie, a kilka tygodni potem Duda.
No i zbieżna narracja gdzie wrogiem jest zachód a prezydenci (Putin i Duda ) są gwarantami ochrony chrzescijanskich warotsci.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime tydzień temu jakis mirek napisał że miał przeciek od pewnego znajomego jak wyglada sprawa z wynikami. Podał je a w komentarzach go wysmiali. O 21 nawet sprawdzilem czy faktycznie miał racje no i wyniki byly takie jak pisał.
  • Odpowiedz
Klasyka gatunku. Wielkomiejski wykop dalej nie umie się pogodzić z faktem, że większość Polski to wsie i małe miejscowości. Do tego jest tam większa determinacja z powodu niższego poziomu życia. W dużych miastach żyje się dobrze więc nie ma takiego parcia. Co najwyżej odgrywają tutaj role kwestie estetyczno-ideologiczne.

@BlackHawk144: "Prawie milion mieszkań w Polsce nie ma toalety, a pół miliona lokali nie ma nawet bieżącej wody z kranu - wynika
  • Odpowiedz
@BlackHawk144:

Do tego jest tam większa determinacja z powodu niższego poziomu życia.

Kiedy wreszcie zrozumiecie, że tu wcale nie chodzi o socjale, tylko o d-------e wykształciuchom? ;)
  • Odpowiedz
@ediz4: lol przeicęz ja o kopiowaniu metod putinowskich przez pis piszę od lat. A o małpowaniu najnowszych zagrywek pisałem kilka tygodni temu zaraz gdy PiS zaczał je stosowac. Nie było żadnych przecieków i pisałem to samo bo to są fakty.
  • Odpowiedz