Wpis z mikrobloga

@Kempes:
Dobrze, z respiratorami się myliłem. Dla mnie nie stanowi problemu przyznanie się do błędu. Jeżeli faktycznie zapłacono, to jest to skandalem. Na pozostałe argumenty się nie odniosłeś więc zakładam, że nie było się do czego przyczepić. Mogę je traktować jako niemą zgodę? xD
Co jest nie tak z osobami które mnie obserwują? Powiem jak wyglądała sprawa z moją aktywnością na tym serwisie. Do tej pory byłem raczej obserwatorem, który raz na jakiś czas sobie coś plusował lub minusował. Ostatnio się to zmieniło głównie z dwóch powodów: mam trochę więcej czasu przez COVID i przegięliście pałę goryczy u mnie niektórymi komentarzami xd Dlatego też postanowiłem przygotować (podpierając się źródłami) argumenty dla których się z Wami nie zgadzam. Na 21 argumentów które przygotowałem, w dwóch zostało mi wyjaśnione, że były na wyrost. Ponowie powiem, że żaden problem dla mnie przyznać rację (co też zrobiłem). Na pozostałe 19 praktycznie nikt merytorycznie nie chciał odpowiedzieć. Dlaczego więc nie mogę ich wykorzystać drugi raz?
Jeżeli drugi raz wkleję moją poprzednią wypowiedź, tym razem bez fragmentu o respiratorach, to ją zostawisz, bym być może mógł doczekać się merytorycznej odpowiedzi na ich temat? Czy usuniesz bo nie jest zgodna z Twoim światopoglądem? Jeśli tak to niczym dla mnie nie różnisz się od TVP.
Nie mogę dodać jednak już nawet tej odpowiedzi pod Twoim wpisem... więc chyba na merytoryczną dyskusję z Tobą nie mam co liczyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chodzi o te respiratory, moja aktywność czy o osoby które mnie obserwują?
Do respiratorów przyznałem Ci rację, moja aktywność wyjaśniłem, a na osoby które mnie obserwują nie mam żadnego wpływu. Nawet nie dałeś mi się obronić pod Twoimi zarzutami xd
Szkoda, że nie chcesz merytorycznie podyskutować. Przez takie osoby na tym serwisie nie ma ciekawych dyskusji, jest tylko wzajemne obrzucanie się gównem. Chyba kijem Wisły nie zawrócę.
  • Odpowiedz
  • 0
@andryu1992 Hasło klucz dla ciebie: inwestycja w elektronice Ostrołęka, i zobacz jaka jest decyzja sądu, sprzed kilku dni, w sprawie tej inwestycji, gdzie utopiono około 1mld zlotych.
  • Odpowiedz