Aktywne Wpisy

sportpomnikow +675
Mirki, stało się to już jakiś czas temu, ale od wczoraj wiem już to prawie na pewno i mogę powiedzieć to jasno i otwarcie: pokonałem raka.
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
Wczoraj odebrałem wyniki z tomografu, żadnych nawrotów i żadnych przerzutów. Wszystko zniknęło mam nadzieję, że definitywnie.
Trzy cykle chemioterapii i 36 naświetlań przyniosło skutek. Tzw. radiochemioterapia radykalna, bo na operację już się chyba nie nadawałem. Nie chcę się rozpisywać o szczegółach. Piszę o tym dlatego,
źródło: 1738322721126sm
Pobierz
Plotkova99 +9
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na

Idąc wzorem @tomasztomasz1234 do którego rozdajo dorzuciłem swoje 100PLN
oferuje kolejne 100PLN dla tych na diecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli Rafał Trzaskowski wygra, wręczę jednej osobie cyfrową kartę podarunkową o wartości 100 zł. Zwycięzcę wylosuję spośród plusujących ten post, oraz obserwujących mój profil, kwantowym generatorem liczb losowych. Mówimy stanowcze nie deterministycznym gównogeneratorom liczb pseudolosowych.
Warunki:
- "Trzaskowski wygra" = "SN uzna ważność wyboru Trzaskowskiego"
- bierze udział pierwsze 10 000 plusujących lub wszyscy plusujący do rozpoczęcia ciszy wyborczej, zależy co nastąpi pierwsze
- zielonki nie biorą udziału
- jak u komuś nie pasuje steam to dogadujemy się jak przekazać 100 zł na inną platformę
- ta zabawa nie jest grą losową. By otrzymać jedzenie, poza byciem wylosowanym, trzeba poprawnie odpowiedzieć na pytanie "ile wynosi rzeczywisty pierwiastek trzeciego stopnia z 27?".
#fizyka #fizykakwantowa #matematyka #statystyka #pcmasterrace #ps4 #playstation #nintendoswitch #xboxone #gry #steam #polityka
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)