@ZeT_: Ja bym zostawił nazwisko, a gdyby ktoś mnie oceniał po tym, co robi mój ojciec i czego wyraźnie nie popieram, to od razu bym wiedział, że mam do czynienia z kimś, z kim warto nie mieć nic wspólnego.
Zresztą tak jak jest teraz, mam wiele zupełnie innych poglądów niż mój ojciec i gdyby ktoś mnie oceniał przez pryzmat jego poglądów, dla mnie to byłby jego problem, a nie mój.
@ZeT_: w okolicach 2012-2013, gdy jeszcze byłem prawakiem trochę siedziałem w krakowskim środowisku "konserwatywno-liberalnym". Ciekawych rzeczy się wtedy o Dudzie nasłuchałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@nierdzewny wystarczy, że ma więcej IQ od przeciętnego wyborcy pisu i widzi co się dzieje w tym kraju, co nie jest zbyt trudne. Na wykopie też był wielki zachwyt Dudą przed poprzednimi wyborami, więc każdy może się pomylić
@DJtomex: nie ogarniam jak mozna fokonac takiej przemiany.
Chociaz w sumie pewnie jako Narodowiec miales bardziej socjalistyczne poglady, wirc w tej kwestii z Rasem sie zgadzasz. Tylko co sie stalo ze z konserwatysty stales sie progresywny xD
@In_thrust_we_trust: zarówno wtedy, jak i teraz ważniejsze były dla mnie kwestie światopoglądowe, choć oczywiście Korwin też był grany ( ͡°͜ʖ͡°) jak nad tym teraz myślę, to sam nie do końca rozumiem co spowodowało tę przemianę, musiałbym chyba to z jakimś psychologiem przepracować, żeby to dobrze ogarnąć.
@DJtomex: to i taj dziwne ze z jwestii swiatopogkodowi prawucowych przeszedles do lewicowych
Byc moze jesttes tyoem czlowieka ktory zawsze potrzebuje jasnych wytycznych i wierzy w konkretne, jasne postulaty. Nie lubi zbytnich analiz, nie lubi polsrodkow ani malo konkretnych mixow. Lubi zdecydowane, proste, podejscia baxujace na konkretach
Takie podejwcia oczywiacie maja plusy jak i minusy ;)
Czemu najsłynniejszy polski duet się rozpadł? Ominęło mnie jakieś oświadczenie rządu w tej sprawie? Czemu rozpadł się duet Lech&Jarosław K. to wiemy. Ale czemu Książulo i Wojek?
"Biorę po 200zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa..." ( ͡°͜ʖ͡°)
Wygląda, że żona też, bo nie zabiera głosu xD.
Okaże się, że te poglądy też nie są jego tylko partii xD
@Huczek Ja to zapominam, że w ogóle pierwsza dama istnieje. Zniknęła jak Macierewicz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zresztą tak jak jest teraz, mam wiele zupełnie innych poglądów niż mój ojciec i gdyby ktoś mnie oceniał przez pryzmat jego poglądów, dla mnie to byłby jego problem, a nie mój.
Komentarz usunięty przez autora
A jak byles "prawica" to kogo popierales zesceny politycznej (albo bylo Ci najblizej)?
I do kogo teraz Ci najblizej?
Obecnie najbliżej mi chyba do Razemków, przynajmniej do momentu wyjaśnienia tej historii z hajsem.
Chociaz w sumie pewnie jako Narodowiec miales bardziej socjalistyczne poglady, wirc w tej kwestii z Rasem sie zgadzasz. Tylko co sie stalo ze z konserwatysty stales sie progresywny xD
jak nad tym teraz myślę, to sam nie do końca rozumiem co spowodowało tę przemianę, musiałbym chyba to z jakimś psychologiem przepracować, żeby to dobrze ogarnąć.
Byc moze jesttes tyoem czlowieka ktory zawsze potrzebuje jasnych wytycznych i wierzy w konkretne, jasne postulaty. Nie lubi zbytnich analiz, nie lubi polsrodkow ani malo konkretnych mixow. Lubi zdecydowane, proste, podejscia baxujace na konkretach
Takie podejwcia oczywiacie maja plusy jak i minusy ;)