Aktywne Wpisy

Snowflake_ +89
Jak kogoś nie stać na zakup w wojewódzkim, to niech spróbuje w powiatowym. Nie każdy musi mieszkać w Warszawie albo Krakowie. Te dwa zdania bardzo często się pojawiają na tym tagu.
Postanowiłem to sprawdzić, wyszukałem sobie inwestycje deweloperskie w małopolskie i znalazłem taki kwiatek - mieszkania od 11,5k za metr w Makowie Podhalańskim ( ͡° ͜ʖ ͡
Postanowiłem to sprawdzić, wyszukałem sobie inwestycje deweloperskie w małopolskie i znalazłem taki kwiatek - mieszkania od 11,5k za metr w Makowie Podhalańskim ( ͡° ͜ʖ ͡
BrakWolnegoLoginu +263
TAK TAK TAK TAK TA TAK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proszę państwa nowe prawo ekonomii, klient zapłaci więcej bo się nie sprzedaje XD
#bekazdeweloperow #nieruchomosci #polska
Proszę państwa nowe prawo ekonomii, klient zapłaci więcej bo się nie sprzedaje XD
#bekazdeweloperow #nieruchomosci #polska

1. Kobiet w kapitalizmie za równą pracę otrzymują mniejszą płacę, tego nie zauważył
2. Rzecz w tym, ze zajmowanie się domem nie jest prawdziwą pracą, do której aspirują kobiety.
3. W USA dotuję się drogi na ogromną skalę. Bez tego wielu nie byłoby stać na korzystanie z samochodu, bez którego w Stanach nie da się żyć.
Czyli dziadziuś Miki kamufluje się, a w istocie chce odebrać prawa wyborcze wszystkim kobietom I części mężczyzn. Ładna równość.
#korwin #jkm #libertarianizm #liberalizm #komunizm #ekonomia #gospodarka #historia #4konserwy #bekazlewactwa #neuropa #gruparatowaniapoziomu #antykapitalizm #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1593708925vBUKSMOOmg5LyQDdOS4tZU.jpg
Pobierz