Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +88
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +32
źródło: 1000018675
Pobierz

źródło: comment_1593592401W5ufwEglxfoYVzhA4hRl0I.jpg
Pobierzźródło: comment_1593592410H6oZwluyKOQikjwPn1nWwA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Pluję w twarz wszystkim miłośnikom pisowskiego socjalu, ale nie dziwię się ludziom czasem że tak reagują na ten festiwal pogardy. Ludzie pracują, ledwo wiążą koniec z końcem, a PiS ma ich w dupie, no ale aferę trzeba zrobić akurat z tego, że ostrygi drożeją
@Arc2 serio dla was krewetki albo inne owoce morza to jest jakiś luksus zarezerwowany tylko dla szlachty albo najbogatszych? (ʘ‿ʘ)
Stąd VAT na produkty pierwszej potrzeby powinien być niski, a jak ktoś chce r----------ć hajs na jakieś krewetki sprowadzane nie wiadomo skąd, to niech to robi, ale tak, to jest towar luksusowy.
Ale to nie znaczy, że ktoś kto zarabia minimalną nie może sobie na