Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +15
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
Wchodzę na główna z rana i 80% postów w stylu "Kochani wyborcy Konfederacji nie dajcie się proszę zmanipulować, trzeba zagłosować przecie Dudzie".
Ani Duda ani Trzaskowski nie są moimi kandydatki dlatego na 2 turę nie pójdę. Jestem przekonany że przez 2 tygodnie będzie tutaj taki wysryw tęczowych pacynek namawiających do głosowania na Trzaska że serwery zaczną padać.
Nie zamierzam głosować żeby ktoś nie wygrał i mam do tego święte prawo.
HA
TFU
#neuropa
#konfederacja
#bekazlewactwa
#gorzkiezale
#wybory
#4konserwy #polityka
@Razzish: Źródło?
P.S. Wyborcy konfy to idioci :)
Nie
Jesteście nic nie wartym elektoratem xD
@Razzish: Tobie się chyba księżniczko wybory pomyliły z ligą piłkarską.
Tutaj nie ma wielu rozgrywek, bo wszyscy gramy ten sam w tym samym zespole i od nasz wszystkich zależy kto będzie ustalał zasady kolejnego
Owszem masz święte prawo swoim brakiem głosu dołożyć się do robienia Białorusi w Polsce przez kolejne kilka lat, dziękujemy z góry
@Razzish: i w ten sposób twoim kandydatem został Duda. Brawo ty
Popatrz co się zaczęło o---------ć kiedy PiS zrozumiał że potrzebuje wyborców Polaka żeby zachować prezydenta. Jeśli Duda wygra to następnego dnia po wyborach będzie po staremu. Jeśli Trzaskowski wygra to albo rozwiązujemy sejm i Konfa zdobywa więcej posłów, albo
A wyborcy konfederacji będą sobie gnili w WielgiejBolzdze, bo przecież języków nie znają, a szkół nie kończyli.