Wpis z mikrobloga

Aż muszę sobie bigosu ugotować. Przez bite 2 tygodnie lewicowy wykop jechał po bosaku. Co chwilę jakieś memy z jego udziałem, wyzwiska od faszystow, nazistów, zorganizowane akcje przeciwko jego AMA, a dzisiaj?

Wchodzę na główna z rana i 80% postów w stylu "Kochani wyborcy Konfederacji nie dajcie się proszę zmanipulować, trzeba zagłosować przecie Dudzie".

Ani Duda ani Trzaskowski nie są moimi kandydatki dlatego na 2 turę nie pójdę. Jestem przekonany że przez 2 tygodnie będzie tutaj taki wysryw tęczowych pacynek namawiających do głosowania na Trzaska że serwery zaczną padać.

Nie zamierzam głosować żeby ktoś nie wygrał i mam do tego święte prawo.

HA
TFU

#neuropa
#konfederacja
#bekazlewactwa
#gorzkiezale
#wybory
#4konserwy #polityka
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"Kochani wyborcy Konfederacji nie dajcie się proszę zmanipulować, trzeba zagłosować przecie Dudzie".

@Razzish: Tobie się chyba księżniczko wybory pomyliły z ligą piłkarską.

Tutaj nie ma wielu rozgrywek, bo wszyscy gramy ten sam w tym samym zespole i od nasz wszystkich zależy kto będzie ustalał zasady kolejnego
  • Odpowiedz
@Razzish przecież dzbany które głosowały na bosaka, już od kilku dobrych dni są przygotowywani na to że trzask to lgbt i wybór jest jeden, zbawca zacofanych katolików, jak szanowne gremium konfy zdecydowało nie popierać nikogo, zagrywka PR. Pozniej się będzie w wyborach mówili że nie poparliśmy popisu. Niestety to jawnie przyczyniło się do wygranej kaczora.
  • Odpowiedz
@Razzish: Neuropa robiąca chlew codziennie to jedna sprawa, ale moim zdaniem warto zagłosować na Trzaskowskiego tylko z jednego powodu. Żeby zobaczyć karakana na kolanach liżącego buty Korwinowi, żeby odrzucić veto prezydenckie.
Popatrz co się zaczęło o---------ć kiedy PiS zrozumiał że potrzebuje wyborców Polaka żeby zachować prezydenta. Jeśli Duda wygra to następnego dnia po wyborach będzie po staremu. Jeśli Trzaskowski wygra to albo rozwiązujemy sejm i Konfa zdobywa więcej posłów, albo
  • Odpowiedz
@Razzish: W------e mam na to, jak zagłosujesz. Mieszkania i domy w Ostravie i okolicach są tanie, a moja firma chętnie podpisuje b2b również z jdg z zagranicą. Jak będzie bardzo źle to daleko nie mam, a w sumie niewiele się w moim życiu zmieni.

A wyborcy konfederacji będą sobie gnili w WielgiejBolzdze, bo przecież języków nie znają, a szkół nie kończyli.
  • Odpowiedz