Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +408
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +129
źródło: animation (29)
Pobierz

Czyżby PoS znowu przesunięty? Chyba miał być w lipcu, ale zobaczymy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#bitcoin #kryptowaluty #ethereum
Przesuwanie posa to już scamerska tradycja. Zauważyłeś że nawet @megaloxantha ani inni eterowcy mają w------e na kolejne zapowiadane daty. Cicho siedzą i nie piszą że zaraz
@fervi już zapomnieliście o słynnych "18 months" po których miało zostać wydane Lightning Network? XDDDDD jeb4ni hipokryci...
Pytanie jak długo pociągną? Nie ma nowych funkcji, bo czekają na PoS
@fervi: Coś mi to przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°)