Aktywne Wpisy

Polasz +392
Mirki i Mirabelki pijcie ze mną kompot!!
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
Właśnie urodził mi się drugi synek!!
Żonka zrobiła mi najlepszy prezent na #walentynki (。◕‿‿◕。)
#chwalesie
źródło: 1000017642
Pobierz
cezeter +40
Cześć Mireczki! 👋
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
źródło: Gemini_Generated_Image_7ejx487ejx487ejx
Pobierz

źródło: comment_1593110943JtnXw05bKpUEgr5yDZ31zA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@AntyDojcz: na weganizm też nie mam argumentu przeciw, co wcale nie oznacza że jego wyznawcy, podobnie jak wyznawcy antynatalizmu, nie są z-----i xD
@srogie_ciasteczko: no i co z tego? Dopiero odkryłeś egoizm u ludzi xD?
Wymyślajcie sobie dalej wrogów i z nimi walczcie ¯\_(ツ)_/¯
Żałosny jesteś z tym poniżaniem ludzi przez domniemaną nieatrakcyjność. :D Mam nadzieję, że będziesz miał gromadkę dzieci cierpiących w coraz to mniej przyjaznym świecie. Pozdro.
@bowlman: ale ja piszę o wykopowych dzbanach, a nie o poważnych filozofach i etykach.
Etyk i filozof, jeśli popiera antynatalizm, to robi to kierując się określoną logiką i priorytami, a wykopek dochodzi do antynatalizmu, gdy obejrzy sobie netflixa
Wychowanie nie jest dla mnie istotne. Ja im po prostu życzę złych zdarzeń losowych, pogarszającego się środowiska naturalnego, wojen, chorób, głodu i innych niespodzianek. ;)
Nie, mam zwykłą frajdę z tego, że prawdopodobnie taka przyszłość je czeka. :D Ba, sam dokładam do tego rękę.
@bowlman: żaden psycholog. Przecież ci ludzie sami to piszą, wprost, albo między wierszami.
@bowlman: typowy ##antynatalizm - życie mam świetne, dzięki że pytasz - ale musimy je unicestwić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Projektuj dalej swoje wyimaginowane wysrywy. Może kiedyś zrozumiesz, że są ludzie niepasujący do twoich ramek. XD Ale spoko, wepchnij mnie na jakąś półkę jeśli tak ci łatwiej. Mnie to nie robi różnicy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cierniostwor: Polska nie ma o jakie surowce walczyć. Wody, czy ziemi rolnej jej nie brak, wystarczy odbudować retencję, bo opady są takie jak były wcześniej, a susze to kwestia masowego kopania rowów i osuszania każdego dołka z wodą.
Sytuację