Aktywne Wpisy

masternodeBTC +474
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +57
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

Ich flagowy produkt jest tak absurdalny, że myślałem że to część HRejterów jak prezentował go na targach.
Zarządzanie stopkami maili w outlooku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#ciekawostki #programowanie #it #heheszki
źródło: comment_1593076339z182OQg5higNtPVHbnL7Od.jpg
Pobierz@jakis_login: no z tym śmieszkiem to bym nie przesadzał
@jakis_login
Od CodeTwo mam programik do uploadowania zdjęć do Exchangea (nie pytajcie mnie czemu nikt nie wpadł na pomysł napisania 2 linii w ps), działa jak kupa ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż dobrze rozmiar dobiera.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1593158450FKoXZ6I0IuqCYAgQ3i5fWB.jpg
Pobierz