Wpis z mikrobloga

@matixrr Dla Żółtka szacunek, za wczorajsze AMA i dzisiejszy Hejt Park ma mój głos (zwłaszcza za karanie piratów drogowych). A Stano obsrał zbroję i nie wymienił nawet nazwiska Hajty, który 15 lutego 2007 roku na skrzyżowaniu ulic Rzgowskiej i Dachowej w Łodzi zabił babę na pasach.
  • Odpowiedz
@matixrr: trzeba przyznać, że super wypadł Pan Stanisław w tym programie. Pięknie parę razy wyjaśnił Stanowskiego, który chyba myślał, że sobie będą smoeszkowac przez cały program o menelowym. Najlepsze bylo jak na koniec tłumaczył mu różnice między stanami, a miastami i dlaczego nie można ich bezrefleksyjnie porównywać. Polecam obejrzeć cały program, było oczywiście parę głupot z którymi się zupełnie nie zgadzam, ale ze wszystkich kandydatów do tego ideologicznie chyba mi najbliżej.
  • Odpowiedz
@Skyler: w latarniku wyszedł mi jako nr 1, ale z racji, że prezydent niewiele może osobiście i głównie wygląda to mocno się zastanawiam czy to słuszny wybór
  • Odpowiedz
@PatoPaczacz:
#!$%@? nie babę, tylko Panią Czesławę. Troche szacunku. Może czyta to ktos z Jej rodziny, jak Ty bys sie czuł, gdyby wszyscy mowili o twojej tragicznie zmarłej mamie per stara baba.

Hajto 15 lutego 2007 roku smiertelnie potrącil bogu ducha winna Pania Czesławe
  • Odpowiedz
@Wojownikprzeklety: Niestety Żółtek to typowy wujek to który #!$%@? głupoty po alkoholu na urodzinach żony.

Stano co chwilę pyta o jakieś wyliczenia, czy przykłady albo czy są jakieś opinie ekspertów na rozwiązania które proponuje Żółtek. No to Stachu wtedy eee, nooo, tak jest bo przeciez to logiczne że tak jest.

A o tym, że ktoś stoi i rozdaje heroine pod szkołą to już szkoda gadać ¯\_(ツ)_/¯

Jestem za legalizacją marihuany, lsd,
  • Odpowiedz