Aktywne Wpisy
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
#kanalsportowy #tomaszhajto #hajto | Źródło
Nie dał po prostu odpowiedział na pytanie ¯_(ツ)_/¯
#!$%@? nie babę, tylko Panią Czesławę. Troche szacunku. Może czyta to ktos z Jej rodziny, jak Ty bys sie czuł, gdyby wszyscy mowili o twojej tragicznie zmarłej mamie per stara baba.
Hajto 15 lutego 2007 roku smiertelnie potrącil bogu ducha winna Pania Czesławe
Komentarz usunięty przez moderatora
Stano co chwilę pyta o jakieś wyliczenia, czy przykłady albo czy są jakieś opinie ekspertów na rozwiązania które proponuje Żółtek. No to Stachu wtedy eee, nooo, tak jest bo przeciez to logiczne że tak jest.
A o tym, że ktoś stoi i rozdaje heroine pod szkołą to już szkoda gadać ¯\_(ツ)_/¯
Jestem za legalizacją marihuany, lsd,