Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

Też macie taki problem, że ubrania po praniu pachną tylko przez kilka dni i potem ich zapach zmienia się na mniej świeży wręcz stęchły? Biorę sobie np koszulkę upraną 2 tygodnie temu i po prostu j---e i mimo że była nieużywana to i tak muszę ją wyprać.
Wymieniłem nawet pralkę, ale problem pozostał. Wina proszku?
Szafa jest OK bo nowe ubrania, które nie były jeszcze prane pachną normalnie.
#agd #pralka #pranie #kiciochpyta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoeksperta
A jak kwestia tego, że tobie po 2 tygodniach wali stęchlizną, to może kiedyś ci ciuchy spleśniały? Albo bardzo wolno ci się suszy i zamiast tego gnije sobie, a zapach proszku tylko hamuje to.
Może wypierz je w czymś antybakteryjnym? Są te pastylki do survivalu (wydaje mi się, ze często polecane w podobnych tematach na wypoku)
Komentarz usunięty przez autora
Poszukaj przez google czegoś o tych pastykach antybakteryjnych na wypoku.
znalazłeś rozwiązanie?