Wpis z mikrobloga

@pekak: Piękny był to system! Nie zapomnę go nigdy. Świetnie przemyślany i bardzo dobrze zoptymalizowany. Durny Microsoft wszystko zepsuł. Pod koniec życia 8.1 to już nawet aplikacje MS działały lepiej na Androidzie. Później dziesiątka w wiecznej becie żarła baterię...ech taka robota... Amatorka.
  • Odpowiedz
@siwers3: Do teraz mam 8.1 i nic na nim nie działa XD Windows Phone przypomina mi bardzo Linuxa na PC.

Nic, #!$%@?, nie działa, masa dziwacznych rozwiązań z dupy, wieczne problemy z pierdołami. Teraz się przyzwyczaiłem, ale to kompletny idiotyzm, żeby głośność budzika móc ustawić dopiero po wyciągnięciu słuchawek XDDD

Wyszukiwarka na tym telefonie ssała, w dodatku w domyśle używa on Binga. Apka muzyczna jest do dupy i trzeba tam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@multikonto69:
To chyba masz coś z telefonem bo 8.1 działało całkiem spoko. Dopiero 10 zaczęła zamulać.
A telefon się resetuje przytrzymując przycisk zasilania i dźwięk w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To chyba masz coś z telefonem bo 8.1 działało całkiem spoko. Dopiero 10 zaczęła zamulać.

@KaloryfeR: Na każdym telefonie to teraz tak działa.

A telefon się resetuje przytrzymując przycisk zasilania i dźwięk w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To wiem. Ale czasami nawet to nie działa XDDDDD
  • Odpowiedz
@multikonto69: To chyba lubisz się okaleczać, dla mnie ten system jest nieużywalny kilka lat. :)
Ja na 8 i 8.1 nigdy nie ujrzałem ścinek, a miałem modele od 5xx po 9xx. Ale W10M to dopiero się zaczęło.
  • Odpowiedz
@siwers3: Jest nieużywalny, ale kupiłem sobie ten telefon do roboty, żeby nie żałować #!$%@? sprzętu na betonie. mp3 odpala, więc jest dobry XD

Ale myślę już o czymś nowym, bo ten to obsługuje tylko 16 GB pamięci. Chyba kupię sobie pierwszego lepszego srajomi, bo Chinole bardzo lubią wrzucać jakieś absurdalne ilości pamięci do komórek za grosze.
  • Odpowiedz
@pekak: Ja do tej pory używam L640, bo dopóki się nie zepsuje nie widzę potrzeby zmieniania. Idealna nie jest, ale działa mi na niej wszystko czego potrzebuję. Ta Lumia to był w ogóle mój pierwszy krok w świat prawdziwych smartfonów, bo przesiadłem się na nią z Nokii C6, wtedy to było jak objawienie (chociaż fizycznej klawiatury qwerty ciągle mi brakuje).
  • Odpowiedz
@pekak: Ja na szczęście nie potrzebuję wiele, apka iPko działa, Youtube słabo, ale działa, mp3 da się puścić, wysyła i odbiera smsy i nawet można z niego zadzwonić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz