Aktywne Wpisy

Ryksa +58
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +8
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

źródło: comment_1592701584xjxBR5k3etKfJINREkAx0m.jpg
PobierzPrzecież nie jest zaskoczeniem, że "czym skorupka za młodu nasiaknie..." - przecież to stare przyslowie.
Po prostu ludzie często takie dzieciom postawy wpajają, żeby to rodzicom było wygodniej, a nie, żeby dziecko dobrze przygotować do życia.
Trochę też jeśli już używamy przysłów to bywa tak że "zapomniał wół jak cielęciem był". Chociaż to można różnie interpretować bo
Fajne jest też to, że starasz się pomagać innym.
Bardzo możliwe że tak, daje temu zbyt duże znaczenie. Zawsze gdzieś się zastanawiam czy
@KristoFuller: A z kim wolałbyś się kłócić?